Gabriela Cristea a recunoscut. Ea e soacra în familie. „Nu prea înghit gogoșile astea…”

Gabriela Cristea a recunoscut. Ea e soacra în familie. „Nu prea înghit gogoșile astea…”
Stăpână mereu pe situație și femeie hotărâtă așa cum o știm, Gabriela Cristea știe ce vrea de la viață.

De când s-a căsătorit cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea a reușit să aibă o relație foarte bună cu soacra. Iată cum a reușit!

Gabriela Cristea a recunoscut. Ea e soacra în familie. „Nu prea înghit gogoșile astea…”

Se bucură de o căsnicie minunată alături de Tavi Clonda și își adoră fetițele. Dar nici cu soacra nu o duce mai rău, pentru că mama lui Tavi e bună ca pâinea caldă. Într-un interviu pentru Playtech, Gabriela a povestit că soacra ei este extrem de înțelegătoare, cea care are mereu fiind de comentat fiind chiar ea. În plus, Gabriela spune că cele două au o relație frumoasă și le face toate poftele nepoatelor Victoria și Iris, atunci când familia ajunge la Brașov, sau vine ea la București.

„Eu sunt mai cârcotașă într-adevăr și mai exigentă în ceea ce le privește pe fete”

„Soacră mea e o tipă foarte mișto și extrem de înțelegătoare. Dintre noi două, mai degrabă eu sunt soacra decât ea. Eu sunt mai cârcotașă într-adevăr și mai exigentă în ceea ce le privește pe fete.

Evident că ea e bunică și atunci e mai tolerantă și eu nu prea înghit gogoșile astea, pentru că după aceea se întorc fetele la noi acasă și eu trebuie să o iau de la capăt”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Gabriela îi mulțumește soacrei sale

Pe de altă parte, Gabriela i-a mulțumit totdeauna soacrei sale pentru ajutorul oferit în creșterea fetițelor. Dar nu se pune în discuție ca aceasta să vină în București și să locuiască împreună cu ei. Și asta pentru că mama lui Tavi adoră locul în care stă și nu va pleca niciodată din Brașov.

„Este exclus să se mute la București. Nu vrea și o înțeleg până la urmă. Trăiește în casa părinților ei și și-a dorit asta multă vreme. E fericită acolo unde este”, a mai spus Gabriela.

Sursă foto: instagram