Gabriela Cristea se macină zilnic și nu reușește să rezolve problema care o distruge. Fanii o toacă mărunt

Gabriela Cristea se macină zilnic și nu reușește să rezolve problema care o distruge. Fanii o toacă mărunt
Gabriela Cristea nu mai știe ce soluție să găsească pentru problema pe care o are. Pare că orice face e în zadar, iar fanii nu ratează nici o ocazie să nu-i dea peste nas.

Gabriela Cristea și-a ieșit din fire recent, pentru că nu mai suportă ca toți fanii să o ia peste picior pentru că nu reușește să dea jos colăceii de pe burtică. Faptul că s-a îngrășat e și așa destul de deranjant pentru vedetă care spune că s-a săturat de tot ce spun unii și alții.

Pe rețelele de socializare, Gabriela a mărturisit că gândurile că nu poate slăbi o macină zi și noapte și le-a explicat tuturor că face tot ce poate pentru a rezolva problema. De la a mânca cât se poate de sănătos, până la proceduri de slăbire. Numai că această problemă nu se rezolvă bătând din palme.

“Nu am slăbit mult sau puțin, dar sunt trei săptămâni de când mănânc echilibrat și foarte puțin”

“În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot! De dimineață mă gândesc și până seară îmi trece! Mă apucă disperarea… Alt corp nu am. Dacă nu vă place, nu vă pune nimeni să vă uitați. Poza nu este editată deloc. Nu am slăbit mult sau puțin, dar sunt trei săptămâni de când mănânc echilibrat și foarte puțin, așa că a început să se vadă. Și mai fac și proceduri care contează”, este mesajul postat pe rețelele de socializare de Gabriela Cristea.

Și-ar dori să aibă din nou 50 de kilograme

Anul trecut bruneta spunea că, din nefericire, s-a mai îngrășat în ultima perioadă, dar face tot ce poate să ajungă la 50 de kilograme. “M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi.

Împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări. Și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice. Inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține.

“Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede”

Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme. Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede. Doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor.

Așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super! Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport. Pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer!”, povestea Gabriela Cristea.

Recomandarile noastre