Gabriela Cristea și-a dus copilul la spital. Ce se întâmplă cu una dintre fetițele vedetei

Gabriela Cristea și-a dus copilul la spital. Ce se întâmplă cu una dintre fetițele vedetei
Gabriela Cristea e mereu alături de fanii săi și îi ține la curent cu orice lucru din viața sa. Iată prin ce episod neplăcut a trecut artista.

După ce Victoria, una dintre fetițele Gabrielei Cristea s-a simțit rău, vedeta a dus-o de urgență la spital.

Gabriela Cristea și-a dus copilul la spital. Ce se întâmplă cu una dintre fetițele vedetei

Recent, Gabriela Cristea le-a povestit fanilor prin ce a trecut cu micuța Victoria. După câteva episoade de vomă și indigestie, prezentatoarea a urcat-o în mașină și a plecat rapid la spital, unde medicii i-au administrat un tratament intravenos. Micuța a fost foarte curajoasă, iar mama a fost extrem de mândră de fetița ei.

„Victoria a mers și a fost super curajoasă, a trebuit să facă chiar un antivomitiv intravenos”

”Am fost cu Victoria (n.r. la spital), care a avut niște episoade de vomă. A făcut o indigestie și mă speriasem foarte tare. Ideea este că Victoria a mers și a fost super curajoasă, a trebuit să facă chiar un antivomitiv intravenos.

În altă ordine de idei, Victoria se simte super bine, a venit acasă. Încă e un pic apatică pentru că e slăbită, dar important e că am pus-o pe picioare și că se simte foarte bine”, a povestit Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

A pus la cale o nouă afacere

Recent, prezentatoarea a vorbit despre noul său proiect, o afacere intresantă al cărei director creativ este. „Este un business despre care nu vreau să vorbesc încă foarte mult. O să ieșim încetul cu încetul, sper să îl pot lansa undeva în luna noiembrie. Nu aș vrea să dau multe detalii, dar pot să vă spun că mă voi implica 100%.

Nu o să realizez eu cu mâna mea accesoriile și hainele pentru că mi-ar fi imposibil, o să fie făcute într-o fabrică. Ce pot să zic este că eu voi alege materialele și mă voi ocupa de partea de creație”, a fost tot ce a putut spune Gabriela Cristea despre noua ei afacere, pentru Fanatik.