Gabriela Firea, vedetă la castel. Lumea s-a strâns ca la urs

Gabriela Firea, vedetă la castel. Lumea s-a strâns ca la urs
Gabriela Firea a fost nașă la Iași, iar lumea a uitat de pandemie și a ieșit ca să o vadă pe fosta primăriță de la București.

Alături de soțul ei, Florentin Pandele, Gabriela Firea a făcut furori la Iași, unde cei doi au creștinat un băiețel.

Gabriela Firea, vedetă la castel. Lumea s-a strâns ca la urs

Zilele trecute, Gabriela Firea a fost în centrul atenției. Chiar dacă suntem în plină pandemie, fostul primar al Capitalei a plecat cu soțul la Iași, unde au fost nași de botez. Ei l-au creștinat pe cel de-al treilea copil al primarului comunei Butea, Anton Anti. Când lumea a auzit cine va veni, a ieșit în stradă să o vadă pe vedeta de la București, Gabriela Firea.

Ce ținute au purtat nașii

Așa cum se cade unei nașe, Gabriela Firea a ales o ținută aleasă pentru un asemenea eveniment. Firea a optat pentru o rochie argintie, la care a asortat un sacou alb și o geantă scumpă. Cei mai admirați au fost însă pantofii acesteia, care, spun sursele, au fost un model creat de celebrul Manolo Blahnik. E lesne de înțeles că prețul unor astfel de pantofi fiind destul de ridicat. În ceea ce îl privește pe Pandele, acesta a ales un costum negru, asortat cu o cămașă albă și o cravată colorată.

S-a mâncat pastramă de cerb și mistreț

Slujba de botez a avut loc la Biserica Catolică din Butea, iar după ceremonie toată lumea a plecat la petrecere la Castelul Sturza din Miclăușeni. Potrivit Redacția, meniul a fost unul de cinci stele, fiind nelipsite platourile cu pepene galben, prosciutto, pastramă de cerb, salam de cerb și mistreț.

Dar și terină de cheddar cu fistic, pară umplută cu cremă fină de brânză. Și bineînțeles, somon afumat și un coșuleț cu rucola și surimi. De asemenea, invitații s-au bucurat de gustul excepțional al aripioarelor de purcel. La capitolul dulciuri lumea s-a bucurat de prăjituri cu lămâie, prăjituri cu foi caramel și tort cu cremă mascarpone și fructe de pădure.

Sursă foto: redactia