Exclusiv. Adelina Pestrițu a ajuns la NASA. Oana Zăvoranu va face spume când va vedea ce face bruneta în America

Exclusiv. Adelina Pestrițu a ajuns la NASA. Oana Zăvoranu va face spume când va vedea ce face bruneta în America
Că Oana Zăvoranu nu o prea înghite pe Adelina Pestrițu, e limpede ca lumina zilei. Cele două au ajuns și în sala de judecată, după ce prezentatoarea i-a făcut reclamație Oanei pentru postările acide la adresa ei.

Dar acum, e „pe relaxare totală”, vorba aceea, Adelina Pestrițu a ajuns la NASA, în America. Probabil, Oana Zăvoranu va face spume când va vedea. Adelina a avut numai vacanțe de vis anul acesta. Iar acum a ajuns peste Ocean, la Miami, în safari și, mai ales, la ceva ce îi place ei cel mai mult. Exact pentru ce a și fost criticată, la un moment dat, de fosta nevastă a lui Pepe.

Bruneta influencer povestește că acum nu se mai trezește la 5-6 dimineața, e vacanță, programul începe după ora 9,.00. E cazată într-un hotel cu o vedere panoramică superbă și pe lângă excursii și distracții cu animale sălbatice, delfini și costume spațiale, face ce îi place ei mai mult.

Adelina Pestrițu a ajuns în America. După NASA s-a pus pe shopping

Adelina Pestrițu s-a pus serios pe shopping imediat ce a trecut oceanul. Ea s-a și consultat cu fanii despre ce să achiziționeze. Apoi s-a lăudat cu „piesele”. A postat totul pe Instagram.

Adelina e acum posesoarea unei poșete negre Prada. Și a unei perechi de sandale stiletto, din saten nude, de la același brand cunoscut.

Dar a surprins în imagini și restul plaselor de cumpărături. S-a descurcat bine, am mai remarcat și alte branduri cunoscute: Moncler, Y-3.

Și dacă tot e pusă pe răsfăț acolo, Adelina nu se uită prea mult în farfurie. Adică se uită, se bucură, și nu mai numără caloriile. Bacon prăjit, ochiuri de ouă, toate bunătățile pe care le evită acasă sunt cele care-i fac cu ochiul în America.

Oana Zăvoranu  o numește pe Adelina Pestrițu ”Pinocchio”, râde de ea că face reclamă unor produse, și că face excursii „moca”. După ce a publicat și o serie de imagini compormițătoare cu aceasta, s-a ales cu un proces. Adelina, dar și alte vedete luate în colimator s-au adresat instanței, anul trecut.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre