Gală tristă. Anda Adam a părăsit „Bravo, ai stil!”. Toți din platou au plâns, mama ei este bolnavă. Video

Gală tristă. Anda Adam a părăsit „Bravo, ai stil!”. Toți din platou au plâns, mama ei este bolnavă. Video
Finalul galei Bravo, ai stil! de sâmbătă seară s-a încheiat cu lacrimi. Toți cei din platou, dar și cei de acasă, au aflat că Anda Adam se retrage din competiție.

Era pe un loc fruntaș, dar a trebuit să renunțe. Anda Adam a spus printre lacrimi că „sănătatea și familia sunt mai importante ca orice”, apoi a dezvîluit că mama ei este bolnavă și singură. „E foarte posibil să trebuiască să mă urc în avion și să zbor în SUA, dacă va trebui realizată o intervenție chirurgicală”, a dezvăluit Anda.

Povestea de viață a Andei nu e una fericită

Puțini știu că Anda Adam nu a avut o copilărie fericită, lipsită de griji. Din contră. Locuitorii cartierului Crângași își amintesc și azi că micuța Anda a crescut fără părinți alături – mama ei fiind plecată în SUA de mai bine de douăzeci de ani, iar tatăl lipsea și el din peisaj. Anda s-a focusat pe muzică și doar asta a făcut încă de la o vârstă fragedă, fără prea multe posibilități.

Părinții ei au divorțat când Anda era mică, iar tatăl trăiește în prezent în Australia. „Mama nu are pe nimeni acolo. Are doar două prietene și o vecină”, a spus ea.

 

Gala de sâmbătă seară a avut ca temă blana, iar concurentele au fost puse la grea încercare. Unele nu au știut deloc să creeze ținute cu acest accesoriu, altele au refuzat și au apelat la blănuri artificiale. Ca de obicei, Ruxi a fost cea care a luat 5 steluțe pe linie, prezentându-se în cea mai bună ținută din platou.

Și nu doar ținuta lui Ruxi a fost apreciată, ci și momentul artistic pus de ea în scenă.

Ruxi Opulență a adus în show un travestit

Momentul artistic al concurentei favorite la titlul de „cea mai bine îmbrăcată vedetă din România”, Ruxi Opulență, a impresionat juriul cu prezența unui actor costumat în „drag qeen” (sau queer, nu s-a înțeles exact).

Maurice Munteanu a apreciat foarte mult spectacolul și chiar a desenat pe tăblița de note mai multe inimioare. A acordat, bineînțeles, nota maximă.