Gândurile lui Andi Moisescu despre plecarea de la Pro TV

Gândurile lui Andi Moisescu despre plecarea de la Pro TV
Andi Moisescu e un conservator. A făcut de toate la ProTV, a primit multe propuneri de la alte televiziuni, dar nu a plecat.

Andi Moisescu e îndrăgostit de locul de muncă. E vedeta ProTV-ului și se mândrește cu asta. După 30 de ani de lucrat în acest trust, Andi Moisescu pare de neclintit de acolo. Spune că rămâne la fel de statornic.

Gândurile lui Andi Moisescu despre plecarea de la Pro TV

Andi Moisescu e una dintre cele mai iubite vedete ale României. De 30 de ani îl vedeți la ProTV prezentând de la matinal la emisiuni de seară, însă e la fel de fascinat și acum. Sigur că a primit multe propuneri de la alte televiziuni, însă acesta nu s-a gândit niciodată să plece. Chiar dacă a cântărit bine ofertele primite…

„Eu sunt ca ăla, dacă nu s-a însurat până acum, cine mă mai ia la vârstă asta”

Mai mult decât atât, vedeta spune că niciodată în atâția ani de ProTV nu s-a plâns de salariu. Când l-a primit, a mulțumit, când au fost probleme, a făcut bani din altă parte. „Nu cred că se mai poate întâmpla să plec la o altă televiziune în viaţa asta. Sincer, aici, la Pro TV am şi început, în 1991, suntem în 2021, deci am 30 de ani în cap. Dacă 30 de ani nu m-a luat nimeni…

Eu sunt ca ăla, dacă nu s-a însurat până acum, cine mă mai ia la vârstă asta (râde). Luăm şi noi un om tânăr, care promite, de perspectivă, ceva. Dacă lucram în mină eram pensionar de 5 ani. Şi aveam şi bani ca lumea, că au fost nişte pensii foarte mari la ei. Dar nu mă plâng aici la PRO TV.

Nu m-am plâns niciodată, poţi să-i întrebi pe toţi cei care au trecut prin managementul Pro TV-ului că în toţi ani ăştia nu m-am plâns niciodată de salariu Când l-am primit, am zis «sărut mâna» şi când nu l-am primit, am căutat eu să-mi câştig banii din altă parte”, a declarat vedeta, în stilu-i caracteristic.

„Nu prea sunt de acord cu varianta «zburatului»”

Pe de altă parte, Andi a mărturisit că nimeni nu a plecat de la acest trust dacă nu a făcut o mare greșeală. Poate, doar cei care au primit oferte atât de tentante încât nu le-au putut refuza. În plus, el crede că unei persoane îi este mult mai bine dacă își păstrează mult timp același loc de muncă.

„Nu cred că aş «zbura» din Pro dacă m-aş plânge. Nu prea sunt de acord cu varianta «zburatului» (dat afară, n.r.). Şi psihologic să ştii că un om nu schimbă nimic în viaţă când găseşte ceva mai bun. Doar dacă greşeşte. Trebuie să faci o mare tâmpenie ca să pleci.

Din ce-mi aduc eu aminte, în ăştia 30 de ani nu-mi amintesc ca cineva să fi zburat aşa, să fi plecat, doar să fi făcut o nefăcută. Mai sunt şi cazuri din astea în care primeşti oferte din alte părti. Am primit şi eu oferte întotdeauna, dar trebuie să-ți spun sincer că eu calculez, pun o ofertă în cumpănă, cu ce am (…)”, a mai spus Andi Moisescu.

Sursă foto: capital.ro