George Burcea îi atacă pe părinții Andreei Bălan: „Aveți mare grijă la comportament”

George Burcea îi atacă pe părinții Andreei Bălan: „Aveți mare grijă la comportament”
S-a terminat divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan, dar actorul nu se potolește cu reproșurile.

George Burcea le face recomandări părinților într-o nouă postare pe Facebook și a recunoscut cât de fericit e că își poate ține fetițele în brațe.

George Burcea lovește din nou. „Aveți mare grijă la comportamentul bunicilor către nepoți”

Într-un anunț pe Facebook, George Burcea a povestit despre cât de mult a luptat pentru a reuși să-și strângă fetițele în brațe și a pus punctul pe I: „Dumnezeu a făcut dreptate”. În postarea sa, actorul a „înțepat-o” și pe mama Andreei Bălan și a amintit și de modul în care fosta sa soție se comportă cu fetele. Pe de altă parte, el susține că părinții, chiar dacă sunt divorțați, nu trebuie să apeleze la ajutorul bonelor.

„Doi ani am luptat să le am în brațe, în pătuț, la baie seara, să le aud țipând prin casă, tropăind la ora 10 seara sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineața când se trezesc….. Dumnezeu a făcut dreptate, căci el ține cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevărul, cu dreptatea și nu cu alte lucruri neortodoxe… sau chiar diabolice.

Oameni buni, părinți divorțați, fiți maturi când este momentul și nu puneți orgoliul vostru mai presus de binele copiilor, căci ei nu au nicio vină. Nu vă lăsați influențați de puterea falsă pe care credeți ca o aveți, de pupatul în fund de către terțe persoane sau de faptul ca aveți bani și sunteți forță (ca sa-l citez pe un tovarăș lăutar). Și mai important decât atât… (cu toată dragostea si iubirea către bunicii care au grija de nepoți), aveți mare grijă la comportamentul acestora către nepoți.

Ei pot avea o influență negativă asupra lor și vă spun asta din proprie experiență. E rău, e dureros și frustrant că tu, ca părinte, să vezi cum proprii copii sunt influențați negativ și întorși împotriva ta de o bunica sau un bunic.

”Părinți divorțați, nu vă lăsați copiii pe mâna a 2-3 bone”

Pe lângă frustrare mai apare un factor foarte important sau cel mai important: sănătatea psihică a copiilor. Degeaba susțin anumiți părinți că fac terapie de exemplu – de ,,x” ani, dacă ei sunt slabi psihic chiar și după acele ore de terapie.

Părinți divorțați, nu vă lăsați copiii pe mâna a 2-3 bone, iar voi să plecați 23 h din 24, iar când veniți, în acea oră sa faceți doar poze și filmări… căci nu faceți nimic altceva decât să rupeți inimile copiilor. Vă rog. Iubirea și dreptatea vor învinge mereu. Și ca sfat…. Da, ca sfat: să știți totuși că nu contează cantitatea timpului pe care o petreceți cu copiii voștri, ci calitatea.

Unii stau o oră, dar benefică, iar alții stau 23 toxice. Nu stați cu ei câteva zeci de minute doar pentru a filma și poza, iar mai apoi să postați pe rețele ca stați cu ei. Nu. Vă rog, nu faceți asta, caci copiii suferă, iar acest lucru se vede pe ei, în ei și peste orice suflu pe care-l dau. Nu online-ul este viața noastră, ci sufletele lor, ale copiilor.

Când stați cu copiii, vă rog sa folosiți telefoanele cat mai puțin posibil… sau aruncați-le și jucați-vă. Doar joaca și zâmbetele lor ne vor tine mereu tineri. Dragoste și zâmbete să ne fie”, a scris George Burcea pe Facebook.

Sursă foto: facebook