Grigore Leșe, declarații intime despre viața de familie. Ce i-a cerut soția după divorț

Grigore Leșe, declarații intime despre viața de familie. Ce i-a cerut soția după divorț
Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Grigore Leșe a vorbit despre lucruri neștiute de nimeni din viața sa.

Rapsod al Țării Lăpușului, Grigore Leșe este una dintre cele mai respectate vedete din România. Ce nu s-a știut niciodată despre artist.

Grigore Leșe, declarații intime despre viața de familie. Ce i-a cerut soția după divorț

Luat la întrebări la Kanal D de Denise Rifai, Grigore Leșe a vorbit despre divorțul de Marioara Voichița, cu care are un fiu în vârstă de 40 de ani, Ciprian, care este specialist în informatică. Vedeta de muzică populară i-a povestit prezentatoarei că la divorț, fosta soție a dorit două lucruri: să rămână cu numele lui și să păstreze un clop. Interpretul nu a vrut să spună nici motivul adevărat al divorțului, nici dacă mai sunt sau nu semne că cei doi vor mai fi vreodată împreună.

„M-am înţeles bine cu soţia mea, dar nu ştiu dacă era ce aveam eu nevoie”

“S-a spus despre mine că mi-am lăsat familia. Eu aş vrea să mă lase pe mine cineva aşa cum mi-am lăsat eu soţia, pe Voichiţa, cu o casă în Cluj. Eu nu am luat de acolo nimic. Şi în urma mea nu plânge nimeni. La 25 de ani m-am însurat. Dar nu ştiu dacă a fost bine. Nu ştiu dacă am ales bine. M-am înţeles bine cu soţia mea, dar nu ştiu dacă era ce aveam eu nevoie. Nu a fost de ajuns. Am un băiat, Ciprian.

De el s-au îngrijit mai mult socrii. A fost foarte bine pentru el. E un om care şi-a găsit drumul, un om care se va realiza în viaţă.(…) Nu sunt uşă de biserică, sunt un om dificil, sunt cu muzicile mele, cu ideile mele. Ştiu însă că, dacă m-am apucat de un lucru, l-am dus până la capăt!” , a mărturisit Grigore Leșe după despărțire, într-un interviu acordat ziarului Jurnalul Național

„Mă așteaptă la Cluj”

Leșe și fosta soție au rămas în relații foarte bune și, ori de câte ori are spectacole la Cluj, femeia vine să-l vadă.  „Dar cum să nu mă aștepte. Când mă duc la Cluj, vine acolo, merge la concertele mele. Ea e singură acolo, eu sunt singur aici. E copilul, are 40 de ani.

Eu am o cruce de dus. Întâlnirile astea nu mai depind de mine, că m-oi întoarce, nu vreau să mă declar fiu risipitor. Eu am luat o hotărâre. Viața e ca un ghem. Eu trebuie să descâlțesc ghemul, trebuie să dau sens”, s-a destăinuit artistul la Kanal D.

Sursă foto: youtube