Gest de beizadea. Honorius Prigoană s-a dat în stambă și acum trage consecințele

Gest de beizadea. Honorius Prigoană s-a dat în stambă și acum trage consecințele
Fiul cel mare al lui Silviu Prigoană, Honorius, a călcat pe bec și acum are probleme cu legea.

Honorius Prigoană e într-o mare belea și nimeni nu-l poate ajuta. Ce se va întâmpla cu băiatul afaceristului Silviu Prigoană.

Honorius Prigoană s-a crezut invincibil. A gafat-o grav și acum trage consecințele

Silviu Prigoană le-a dat cea mai aleasă educație copiilor din prima căsătorie, dar nimeni nu se pune cu ale tinereții valuri. Lui Honorius, fiul său cel mare, pasionat de mașini și de viteză, se pare că nu prea i-a păsat, așa că acum are mari probleme. El a fost prins când conducea cu 132 de kilometri pe oră într-o localitate din județul Bacău.

De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, Honorius nu avea nici permisul în regulă. Acesta a fost emis în SUA, dar nu e valabil și în țara noastră. În asemenea condiții, oamenii legii i-au făcut dosar penal.

Honorius a mai avut un dosar penal în 2008

Nu e pentru prima dată când Honorius se joacă cu focul. În 2008 el a mai avut un dosar penal, după ce a fost prins în București când conducea cu viteză mare un superb Lamborghini, deși avea permisul suspendat. Doi ani mai târziu, în 2010, el a făcut aceeași greșeală, a trecut pe lângă un echipaj de poliție tot cu viteză, având-o alături pe iubita sa.

Și-a primit pedeapsa și a fost amendat. Și tot în 2010 a mai primit o amendă pentru că a condus cu 94km/h, în localitatea prahoveană Tătărani, acesta a fost oprit de oamenii legii, și, pentru fapta sa. Atunci, sursele spun că era însoțit de Silviu Prigoană.

Ce spune Prigoană despre căsătoria Adrianei Bahmuțeanu

La scurt timp după ce fosta soție, Adriana Bahmuțeanu s-a logodit cu alesul inimii sale, George, a venit și prima reacție a lui Silviu Prigoană. „Îi urez Casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper ca de data asta a și nimerit!”, a explicat omul de afaceri, după care a mai adăugat. „Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită. Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima”, a declarat el pentru Impact.

Sursă foto: click