Gest emoționant pentru micuța Ginei Pistol. Blonda a împărtășit bucuria cu fanii

Gest emoționant pentru micuța Ginei Pistol. Blonda a împărtășit bucuria cu fanii
Micuța lui Smiley și a Ginei Pistol e mereu în centrul atenției tuturor, iar darurile pentru ea nu se mai opresc.

Ursitoarele au hărăzit-o pe fetița Ginei Pistol cu mult noroc, iar prietenii fac pentru ea tot felul de lucruri care o uimesc și pe mamă.

Gest emoționant pentru micuța Ginei Pistol. Blonda a împărtășit bucuria cu fanii

De când a venit pe lume, Josephine primește daruri pe bandă rulantă, spre marea bucurie a mamei. Recent, Gina Pistol a postat pe pagina de socializare o fotografie cu un lănțișor superb, cu numele fetiței, pe care îl va purta însă când va crește puțin mai mare. Ca de fiecare dată, blonda a împărtășit totul cu fanii săi.

 

Își dorește să fie o mămică cool

Gina și Smiley sunt extrem de norocoși pentru că au o fetiță cuminte, iar vedeta își dorește să fie o mămică cool. ”Sunt foarte relaxată, îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă, să fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune. Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea, acel tip de mamă”, a spus Gina Pistol la Antena Stars.

Cu tati la Untold

Josephine a avut parte și de prima ieșire în trei. Pentru că tati a cântat la festivalul Untold de la Cluj, toată familia a plecat să-l asculte și să-l aplaude. A fost și momentul în care Josephine a împlinit șase luni, așa că s-a potrivit de minune. „Astăzi este ziua fiicei, pentru că împlinește 6 luni, și am venit la Cluj. Untold-ul pentru ziua ei este. Ea așa știe, că i-am organizat un festival de ziua ei.

Sunteți invitați cu toții la ziua ei, nu trebuie să luați nimic, niciun cadou. Doar trebuie să vă plătiți biletele la intrare.”, a scris Gina pe contul său de socializare, cu câteva zile în urmă. Totul a fost la superlativ, iar Gina și Smiley s-au sărutat pasional pe Cluj Arena. Momentul a fost surprins de camerele de fotografiat.

Sursă foto: instagram, protv