Gheorghe Hagi anunță cu gura lui că nu are probleme de sanătate!

Gheorghe Hagi anunță cu gura lui că nu are probleme de sanătate!
După ce Gheorghe Hagi  anunțat că demisionează de pe banca tehnică a echipei FC Viitorul, au apărut zvonuri ciudate. Mai mult, Cornel Dinu ar fi spus că ”Regele” este bolnav. Gheorghe Hagi anunță cu gura lui că nu are probleme de sanătate!

O veste neașteptată a zguduit fotblul românesc, duminică, 2 august. Gheorghe Hagi a anunțat că demisionează de pe banca tehnică a echipei pe care o patronează, FC Viitorul. Decizia a venit la o zi distanță după ce dobrogenii au pierdut la scor de neprezentare confruntarea (0-3) cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Imediat, au apărut zvonurile: că va pleca în străinătate și că ar fi bolnav.

Gheorghe Hagi anunță cu gura lui că nu are probleme de sanătate!

Cât de bolnav este Gheorghe Hagi? ”Regele” a lămurit subiectul bolii misterioase despre care Cornel Dinu susţinea recent că l-ar fi atins pe fostul căpitan al echipei naţionale a României.

Într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Sport Report (Telekom Sport), Gheorghe Hagi i-a spus moderatorului Tudor Samuilă că nu are nici o problemă de sănătate, scrie evz.ro.

Din contră, unul dintre cei mai buni fotbalişti români ai tuturor timpurilor a subliniat că este „sănătos tun”.

„Domnul Cornel Dinu  a zis că am muncit foarte mult şi că din când în când mai pot lua câte o pauză. Restul a speculat cine a speculat. Muncesc mult, îmi fac datoria, pentru că e clubul meu. Nu am plecat, am plecat doar de pe bancă. E ca în România, un om spune ceva şi alţii speculează. Nea Cornel a spus că muncesc 24 de ore, cam atât. Eu sunt sănătos tun şi motivat să fac lucruri foarte bune să dezvolt clubul”, a declarat Gheorghe Hagi.

Gheorghe Hagi: „sunt sănătos tun”

Patronul echipei Viitorul Constanţa s-a referit şi la situaţia a antrenorului care i-a luat locul pe banca tehnică, Ruben de la Barrera. „Am luat o decizie, sunt în spatele tuturor celor care lucrează şi susţin pe toată lumea. Avem nevoie de răbdare, de timp. Eu când iau decizii mi le asum. Sunt conştient de ceea ce am făcut şi am procedat bine. Vin doar la meciurile de acasă, vreau să fiu cât mai relaxat. Nu contează cum începi, contează cum termini, aşa se spune la fotbal. Suntem pe un drum şi mergem pe acel drum. Vrem să ne dezvoltăm şi să devenim şi mai puternici, chiar dacă începutul nu e aşa cum speram. Ruben de la Barrera, 200% încredere. E nevoie de timp, jucătorii trebuie să se adapteze, nouă în România ne place să vorbim”, a spus Gheorghe Hagi, la Sport Report.

Spaniolul Ruben de la Barrera a înregistrat o remiză şi o înfrângere în primele două etape din noul campionat: 1-1 cu UTA şi 3-0 cu FCSB.

De ce s-a retras Gheorghe Hagi

La începutul lunii august, Hagi surprinde lumea fotbalului din România când anunţa că va face un pas în spate cu privire la activitatea primei echipe:

„Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 – 01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și Supercupei României. Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori.”

Gheorghe Hagi este considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care i-a avut România, din toate timpurile. Fanii turci i-au spus ”Comandante”, iar românii îi spun ”Regele”. Iată că după o muncă asiduă, neîntreruptă, marele Gică Hagi (55 de ani) a anunțat că se retrage din funcția de manager al echipei de seniori ”Viitorul”.

„I-au ajuns 10 ani de stres, de muncă, de implicare sută la sută. Vrea liniște, vrea să facă pauză fiindcă i-a ajuns. Chiar nu trebuie să privească nimeni într-un alt mod acest lucru, ci pur și simplu fiindcă vrea să se liniștească. Atât și nimic mai mult, a explicat și Gică Popescu, dar nu a fost crezut că acesta este singurul motiv pentru care Gică Hagi s-a retras.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp