Gheorghe Visu, conectat la aparate. Ce a pățit actorul?

Gheorghe Visu, conectat la aparate. Ce a pățit actorul?
Gheorghe Visu și-a înspăimântat fanii cu ultima postare făcută pe rețelele de socializare. Din mesajul distribuit de celebrul actor se înțelege că ar prezenta probleme grave de sănătate.

Fanii lui Gheorghe Visu sunt îngrijorați, după postarea făcută de celebrul actor în mediul online. El a lăsat de înțeles că este spitalizat și conectat la aparate de oxigen. Acesta nu a făcut alte declarații și nici familia nu au oferit informații oficiale.

Ce a spus prietena lui Gheorghe Visu, Carmen Tănase 

Carmen Tănase a spus că a văzut postarea lui și a explicat că actorul are probleme pulmonare vechi. Actrița spune că Gheorghe Visu pare că lasă să se înțeleagă că ar fi infectat cu COVID-19.

„Nu ştiu ce să vă spun cu certitudine, care este în prezent starea lui Geo. Am citit duminică noapte, târziu, postarea lui de pe Facebook, unde pare că lasă să se înţeleagă că s-a îmbolnăvit de COVID. Pe de altă parte, Geo are ceva probleme pulmonare mai vechi şi mă gândesc că i-or da de furcă în perioada asta mai aparte. Îl voi suna în cursul zilei de astăzi, atunci când voi considera că poate vorbi. Voi încerca ca telefonul meu să pice între programul vizitelor medicilor. Şi voi refuza să mă gândesc la lucruri neplăcute”, a declarat Carmen Tănase pentru playtech.ro.

Problemele anterioare de sănătate ale lui Gheorghe Visu 

Gheorghe Visu a mai fost internat și în 2009, după ce a fost diagnosticat cu pneumotorax- o stare patologică care constă în acumularea de aer sau de gaze în cavitatea pleurală.

După operație, el a renunțat și la un viciu mai vechi, fumatul. Gheorghe Visu are nevoie de încurajarea fanilor. Iată care este mesajul lui, postat pe Facebook:„Cârlan bătrân ataşat la perete…îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele hoaţele”.

Fanii s-au grăbit să-i facă urări de sănătate.  Dar și colegii de braslă, cântăreţul folk Nicu Alifantis, actorii Vlad Rădescu, Crenguţa Hariton, Andreea Gramoşteanu şi Mihaela Teleoacă și regizorul Gianina Cărbunariu, i-au trimis mesaje optimiste, încurajatoare.

Carmen Tănase și Gheorghe Visu sunt prieteni buni. Cei doi au format celebrul cuplu State și Flăcărica, în telenovela româneasca Inimă de țigan.

„Între noi s-a sudat o amiciţie rară. Carmen mi-a suportat multe, căci eu sunt un om dificil, a făcut multe concesii. E un om extraordinar, sincer şi amuzant. Am numai lucruri frumoase de spus despre ea”, declara, în urmă cu câțiva ani, Gheorghe Visu, despre partenera lui din seriale, care i-a fost aproape și când el a suferit o operație la plămâni.

S-a demonstrat „științific”: Lidia Buble nu pricepe decât textele melodiilor ei!