S-a demonstrat „științific”: Lidia Buble nu pricepe decât textele melodiilor ei!

S-a demonstrat „științific”: Lidia Buble nu pricepe decât textele melodiilor ei!
Doamne ferește, Lidia Buble! – am zis și noi ca tine după ce ți-am urmărit interpretarea teatrală de pe Instagram. Iar ca să nu te lăsăm în noaptea minții, am zis să ți-o înseninăm măcar cu o rază de lanternă. La lumina ei, traducem un textuleț. Atât. Nu doare. Și, garantat, îi va lua o piatră de pe inimă lui Răzvan Simion.

Îți mulțumim pentru publicitatea pe care ai făcut-o site-ului Rețete și Vedete, pentru că noi înțelegem cel mai bine că și o înjurătură în spațiul public tot asta înseamnă. Îți mulțumim și că ne-ai dat ocazia, prin această intervenție a ta, să-ți evaluăm percepțiile intelectuale la lectura liberă a unui text. Știi, ca la BAC. Noi, ziarștii, avem obsesia asta cu BAC-ul, că an de an scriem de examenul ăsta care produce atâtea dureri de cap multora.

Ca să înțeleagă, însă, cititorii noștri și urmăritorii tăi de pe Instagram ce ți-a venit să te minunezi divin de un articol apărut pe site-ul Rețete și Vedete va trebui să tranșăm clar lucrurile: ce a scris o colegă de-a mea și ce ai înțeles tu.

Titlul articolului este „Cine e bărbatul care-i face Lidiei Buble nopțile senine. Au fost la Istanbul împreună”

Și cităm pasajul care a și dat acest titlu textului publicat aici. „Rețete și vedete a aflat acum și cine îi bucură Lidiei nopțile. E un personaj masculin și este extrem de important în viața ei, despre care abia acum și-a făcut „curaj” să pomenească. Eli se numește. „Îmi face nopțile mai ușoare”, mărturisește diva, într-o postare de după miezul nopții, din pat. Adevărul este că Lidia și Eli au fost împreună și ei la Istanbul, acum o săptămână.

Elisei și-a făcut un canal YouTube unde postează colaje cu muzică de adormit insomniacii. Colajul preferat de Lidia promite că te adoarme în 3 minute. Pe ea o calmează în 5. Elisei Buble este fratele Lidiei și, precum se vede, extrem de talentat și muncitor, având în vedere proiectul recent demarat. Azi va posta un nou colaj”.


Nu credem că, în afară de tine și fratele tău Elisei, a înțeles cineva că autoarea articolului te-a „combinat” pe tine cu fratele tău într-o relație incestuoasă, așa cum lași să se înțeleagă în înregistrarea ta. Se scrie limpede că fratele tău te adoarme „cu colaje cu muzică de adormit insominiaci”, postate pe canalul lui de YouTube.

Domnul Elisei, nu trebuie să ne mulțumești pentru puțintica publicitate, dar nici nu e cazul să rămâi crucindu-te, ca și sora ta, în fața unui text pe care zici că l-ai înțeles în aceeași notă falsă de pe portativ. Eu zic că, o părere de la fratele mai mare, cel care le are cu scrisul, ar fi fost mai mult decât recomandabilă.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Daria lui Bodi nu se lasă. Ori are un plan cu Bianca, ori e vorba de afaceri