Ghinionul lui Reghecampf. Au apărut discuții foarte urâte la Neftchi Baku despre viața lui privată

Ghinionul lui Reghecampf. Au apărut discuții foarte urâte la Neftchi Baku despre viața lui privată
L-au ajuns necazurile pe Reghecampf. După scandalul cu Anamaria Prodan și stresul cu divorțul, a mai venit pe capul lui o altă belea.

După ultimele rezultate ca antrenor, Laurențiu Reghecampf nu mai e văzut cu aceeași ochi. Ce s-a întâmplat cu fostul soț al Anamariei Prodan.

Ghinioanele se țin lanț în viața lui Reghecampf. A început să o zbârcească și la serviciu. „Nu are substanță, orice ar încerca să ne spună”

Laurențiu Reghecampf începe să nu mai aibă liniște nici la Neftchi Baku, unde a avut două meciuri fără victorie în Azerbaidjan. Drept urmare, echipa antrenorului e acum pe locul trei în clasament, lucru care i-a nemulțumit pe fanii Neftchi Baku, care au postat un mesaj în care îi bat obrazul lui Reghecampf.

„Avem jucători clar mai buni decât adversarii, dar parcă nimeni nu vrea să joace fotbal”

„Am avut câteva meciuri bune, acum am început din nou să ne târâm. Nici echipele noastre de copii și juniori nu joacă atât de rușinos. Avem jucători clar mai buni decât adversarii, dar parcă nimeni nu vrea să joace fotbal. Este un moment jenant pentru noi. Nu ne-am creat nici măcar o șansă de gol împotriva unei formații cu buget limitat, care nu a putut nici măcar să completeze foaia de joc. Reghecampf nu are substanță, orice ar încerca să ne spună.

„Valoarea echipei de start a adversarilor a fost cât salariul lui Reghecampf”

Nu se poate plânge de nimic! Nu am luat adversarul în serios, iar asta este doar vina lui.  Înțelegem, are probleme pe plan personal, dar nu e treaba noastră. Valoarea echipei de start a adversarilor a fost cât salariul lui Reghecampf. Nu mai putem suporta asemenea umilințe. Să vă fie rușine!”, au scris suporterii lui Neftchi Baku, pe Facebook.

Se întoarce la FCSB?

Întrebat în Azerbaidjan dacă există posibilitatea de a se întoarce la FCSB, Reghe a afirmat că nu e interesat. ”Nu am nimic de spus. Mă concentrez la ceea ce am de făcut aici, sunt sub contract cu Neftchi. Ştiu că numele meu a fost amintit acolo în mai multe momente, dar am contract cu Neftchi şi nu mă interesează aşa ceva.

Nu este nicio polemică. Este normal să se întâmple asta când e vorba despre o astfel de meserie. Jurnaliştii au dreptul să scrie orice, dar nu e problema mea. Nu ştiu despre asta şi nu mă interesează”, a declarat Laurențiu Reghecampf.