Giani Kiriță a decis să-și schimbe viața definitiv. Adio, fotbal și show-uri televizate!

Giani Kiriță a decis să-și schimbe viața definitiv. Adio, fotbal și show-uri televizate!
A purtat banderola de căpitan și a uimit toată țara cu talentul său nemaipomenit. Dar Giani Kiriță a decis că a venit momentul să facă și altceva. E adevărat că nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva.

A ridicat fotbalul la rang de artă, apoi a intrat în cușca de MMA, unde a strălucit. Dar Giani Kiriță a vrut mai mult și acum a venit momentul să arate ce poate.

De la începutul anului, simpaticul Giani Kiriță a intrat într-un domeniu cu totul nou. El spune că această decizie a luat-o după ce s-a întors de la concursul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, unde a fost finalist. Zarurile au fost aruncate, iar de puțin timp este el este directorul de marketing al unei firme de securitate.

„Sunt însă dispus să învăț și mă bucur că oamenii aceia au avut încredere în mine”

„Nu ofer nume, fiindcă nu vreau să fac din asta mare caz. E vorba de o firmă puternică, atât spun, iar rolul meu va fi unul cu totul special. E ceva nou chiar și pentru mine. O s-o privesc însă ca pe o nouă provocare, așa cum au fost atâtea în viață, până acum! Sunt însă dispus să învăț și mă bucur că oamenii aceia au avut încredere în mine. Va fi o slujba de reprezentare, în primul rând.

“Voi fi prezent la diverse întâlniri cu clienți, noi sau mai vechi, și vom pune la punct detalii poate nefinalizate până atunci”

„Voi avea un rol de imagine și de comunicare a grupului pentru care lucrez, mai nou. Voi fi prezent la diverse întâlniri cu clienți, noi sau mai vechi, și vom pune la punct detalii poate nefinalizate până atunci. Ceea ce e sigur este faptul că voi petrece la noul meu loc de muncă mult mai mult timp decât obișnuiam pe perioada unui meci de fotbal. Asta e clar! Un meci de fotbal, cu tot cu pregătirea și încălzirea inițială dura cam patru ore. Aici va fi vorba despre cu totul altceva!”, a declarat Giani Kiriță pentru Playtech Știri.

Recomandarile noastre