Românii îl iubesc mult pe Gheorghe Hagi, deși nu îi arată asta prea des. La începutul lunii august, cel mai mare fotbalist din generația sa, Gheorghe Hagi, anunțat că se retrage de pe banca de antrenor al echipei de fotbal Viitorul, pe care el a construit-o. În ultimii ani a muncit din greu pentru a promova echipa de fotbal Viitorul, iar rezultatele au fost excelente. Apoi, a anunțat că se retrage. A obosit.

Gică Hagi: „Mă voi întoarce pe banca de antrenor!”

Gheorghe Hagi este unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care i-a avut România, din toate timpurile. Fanii turci i-au spus ”Comandante”, iar românii îi spun ”Regele”. Iată că după o muncă asiduă, neîntreruptă, marele Gică Hagi (55 de ani) a anunțat că se retrage din funcția de manager al echipei de seniori ”Viitorul”.

Gică Hagi (55 de ani) a plecat, în această vară, de pe banca clubului pe care îl patronează, FC Viitorului, iar în locul lui a fost adus Ruben de la Barrera (35 de ani) pe postul de antrenor principal al formației constănțene. S-a zvonit că Hagi este bolnav, că are oferte execlente de antrenor, iar Gică Hagi a spus că este sănătătos ”tun” și că a refuzat mai multe oferte de a reveni în antrenorat.

Însă, pentru presa austriacă, Hagi a mărturisit că, în viitor, va antrena din nou.

„Voi accepta o nouă provocare la momentul potrivit şi mă voi întoarce pe banca de antrenori. Am avut acum oferte foarte interesante şi tentante de a lucra ca antrenor. Cu toate acestea, în acest moment am vrut să fac un pas în spate în meseria de antrenor”, a declarat Gică Hagi pentru derstandard.at.

Gheorghe Hagi se ocupă de administrarea clubului Viitorul

Patronul clubului FC Viitorul a declarat că a dorit să se axeze mai mult pe partea administrativă.

”A fost un moment în sezonul trecut când am luat decizia de a aduce un alt antrenor şi de a mă concentra în principal pe partea administrativă. În acelaşi timp, am vrut să am grijă de academia clubului, care a fost de fapt ideea fondatoare a acestei echipe. Nu trebuie să uitaţi că am lucrat încontinuu timp de 10 ani, în toate departamentele clubului, organizaţional, sportiv şi în departamentul de scouting. La un moment dat este suficient”, a mai spus Gică Hagi.

FC Viitorul se află pe locul 13 din Liga 1, cu șase puncte obținute, după tot atâtea etape jucate, scrie prosport.ro.


De ce este atât de iubită Sfânta Parascheva, cuvioasa ale cărei minuni nu contenesc

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri