Gică Popescu își ține copiii la respect. Ce reguli clare le-a impus fostul căpitan al naționalei

Gică Popescu își ține copiii la respect. Ce reguli clare le-a impus fostul căpitan al naționalei
Gică Popescu a fost strict cu cei doi copii, însă e mândru de ceea ce a realizat. Băiatul și fata știu să se descurce în viață.

Dacă Nicholas îi calcă pe urme lui Gică Popescu, Maria a încercat o carieră în tenis, dar a sfârșit prin a absolvi, la Barcelona, una dintre cele mai cunoscute facultăți de business.

Dar Maria nu s-a oprit aici. Ea s-a mutat de curând la Londra, unde urmează masteratul în cadrul Universității de Arte. Și dacă cineva a crezut că fiica lui Gică Popescu a avut totul de la sportiv, s-a înșelat. Fostul căpitan al naționalei i-a oferit toate condițiile să învețe, dar a fost strict în ceea ce privește banii de buzunar.

Maria, fiica lui Gică Popescu

„Eu când am ales să nu mă fac antrenor, am ales tocmai pentru a le da copiilor mei continuitate la școală. Și răsplata mi-a venit anul ăsta, când fata mea a terminat Esade, la Barcelona. Dar eu i-am zis „ok, îți plătesc școala, îți plătesc cazarea și îți dau 1.000 de euro pe lună să mănânci, să faci ce vrei tu”.

„N-o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe la munte, unde nu era taxă”

În Barcelona, cu 1.000 de euro pe lună e greu. A trăit cu 1.000 de euro pe lună. Vrei mai mult, muncește pentru mai mult. Banii nu pot să fie la liber, așa. Că banii sunt greu de făcut. Se ducea cu mașina dimineața la facultate și n-o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe la munte, unde nu era taxă. (…)

Gică Popescu și fiul

1000 de euro pe lună, adică vreo 30 de euro pe zi. Banii nu pot să fie la liber, așa. Că banii sunt greu de făcut. O mie de euro, niciun leu în plus. Ei trebuie să realizeze care e valoarea banului””, s-a destăinuit „Baciul”.

Ce se întâmplă cu fiul lui Gică Popescu

Nici cu fiul său, Nicholas, Gică Popescu n-a fost mai darnic. S-a impus, iar băiatul l-a ascultat. „Nico, de exemplu, are 500 de euro pe lună de la club. Jucătorii care au făcut 16 ani semnează pe un salariu de 500 de euro. Cu asta a trăit.

Mănâncă la club, îi plătesc eu cazarea, în rest – 500 de euro pe lună. Are 8.000 de lei în cont strânși. Vrei mai mult? Joacă la echipa mare și schimbăm contractul”, a spus Gică Popescu.

Recomandarile noastre