Gigi Becali își cumpără singur materialele pentru haine. Cine e noul său designer și cât costă un costum

Gigi Becali își cumpără singur materialele pentru haine. Cine e noul său designer și cât costă un costum
Gigi Becali are grijă ca fetelor sale să nu le lipsească nimic și le-a construit palatele despre care a tot vorbit. Teodora Becali și-a mai făcut o casă unde să nu fie deranjată de nimeni.

Constanța rămâne unul dintre locurile preferate ale Teodorei Becali. Tânăra, care a ajuns să învârtă banii cu lopata, și-a făcut acum o mare bucurie.

Noua vilă a fiicei lui Becali, P+E1, se află în cartierul Tomis Plus din Constanța, pe strada Milano, este îmbrăcată în marmură și are o curte imensă. Nu se știe dacă Teodora va veni să locuiască permanent în acest loc sau această vilă impunătoare va fi locul de vacanță. Pe de altă parte însă, cârcotașii se întreabă de ce a ales moștenitoarea lui Becali să de atâția bani pe o casă în loc să locuiască într-unul din hotelurile familiei atunci când vine la mare.

Cine se ocupă de noua linie vestimentară a lui Gigi Becali

Dacă până nu demult, Gigi Becali făcea furori cu tot felul de costume care-i veneau perfect, în ultima perioadă și-a schimbat garderoba. El a fost văzut din ce în ce mai des purtând haine de culoare neagră, dar și o căciulă, unde este brodat cu roșu semnul crucii.

Pe de altă parte, pe bluzele latifundiarului este brodat și înscrisul în limba greacă „IC XC NIKA”, care înseamnă „Iisus Hristos biruiește”. Potrivit gsp.ro, un lucru mai puțin cunoscut este faptul că Becali însuși își achiziționează materialele pentru îmbrăcăminte.

Alexandru Ciucu îi face toate poftele

Mai nou, de crearea hainelor lui Gigi Becali se ocupă designerul Alexandru Ciucu, fostul soț al cântăreței Alina Sorescu. Sursele spun că pentru cel mai ieftin costum ar plăti în jur de 4100 de lei, însă prețul poate urca până la 7500 de lei.

Printre cei care se bucură de impresionantele creații ale designerului Alexandru Ciucu se numără Familia Regală, dar și președintele României, Klaus Iohannis, Horațiu Mălăele, dar și regretatul Gheorghe Dinică. De asemenea, se spune că designerul i-ar fi făcut haine chiar și prințului Albert de Monaco.

Recomandarile noastre