Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că nu este deloc emoționat de moartea reginei Angliei, Elisabeta a II-a, și că omenirea are probleme mult mai grave. El a comparat moartea ucrainenilor în timpul conflictului izbucnit iarna aceasta. Și spune că, pentru ei, nimeni nu s-a arătat așa afectat.
„Ce să trăiesc eu, ce mă interesează pe mine? Mor oameni mii și mii în Ucraina, ăia nu mai contează? Pe mine nu mă interesează. Era o femeie bună, a avut 96 de ani și se mântuiește prin legea firii. Plângi un om care se mântuiește? Nu mă interesează, nu am eu treabă, nu e sângele meu. Eu nu plâng la înmormântări. Mă rog pentru mântuire. Am și eu momente când mă rog pentru lume și îmi e milă pentru ei”, a răbufnit patronul FCSB. „Ce să stau eu să plâng la oameni străini? Nu mă interesează. Eu așa sunt, nu mă interesează morminte străine”, a mai afirmat Gigi Becali.
Amintim că Regina Elisabeta a II-a a murit joi, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, la Castelul Balmoral din Scoţia. Fiul său, prinţul Charles, i-a succedat automat și va domni sub numele de Charles al III-lea. De la decesul suveranei, s-au deschis cărți de condoleanțe la ambasadele din toată lumea, iar în Marea Britanie, zeci de mii de oameni s-au mobilizat pentru a-și exprima doliul.
Regina Elisabeta a fost pasionată de sport
Chiar dacă lui Gigi Becali nu îi pasă prea mult de moartea reginei, ei au multe lucruri în comun. Ambii împărtășesc pasiunea comună pentru sport. Inclusiv pentru fotbal.
Robert Jobson, redactorul uneia dintre cărțile autobiografice ale Majestății Sale, dezvăluia că Elisabeta a II-a obișnuia să joace fotbal în vacanțele pe care le petrecea la Norfolk. la fiecare partidă, regina era portarul echipei sale. În 1966, Elisabeta a II-a i-a înmânat trofeul Cupei Mondiale – Jules Rimet lui Bobby Moore, căpitanul Angliei. Primul trofeu pe care l-a înmânat în timpul domniei a fost Cupa Angliei din 1953. Suverana a fost pasionată de asemenea, de înot și echitație.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook