În imaginea postată pe rețelele de socializare, Zayn Malik  își legăna fiica în brațe, privind-o cu dragoste. Fotografia a fost distribuită de iubita lui, Gigi Hadid. Cei doi nu s-au putut opri din zâmbit în timp ce își admirau bebelușul nou-născut, în drăguța fotografie de Halloween.

Nu au anunțat încă numele pe care l-au ales pentru fetița lor

Modelul Gigi a îmbrăcat un costum futurist pentru ocazie, iar iubitul ei cântăreț a optat pentru un look inspirat de Harry Potter. Cu ajutorul filtrelor de pe Instagram, au „deghizat-o” pe micuță în supereroul Hulk. Petrecerea de costume are loc la o lună după ce cuplul a anunțat nașterea fiicei lor, în postări separate pe rețelele de socializare.

Gigi Hadid a scris: „Fata noastră s-a alăturat pământului în acest weekend și deja ne-a schimbat lumea. Deci sunt complet îndrăgostită”, iar tatăl emoționat, Zayn, a scris: „Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă. A încerca să exprim în cuvinte cum mă simt acum ar fi o sarcină imposibilă. Dragostea pe care o simt pentru acest mic om este dincolo de înțelegerea mea. Recunoscător să o cunosc, mândru că o numesc a mea și recunoscător pentru viața pe care o vom avea împreună”.

Gigi Hadid, mulțumire pentru fani

Gigi Hadid și-a luat puțin timp să își exprime sentimentele, după ce a fost „lovită” de un val de bunăvoință și daruri de la fani, într-un bilet scris de mână, cu dragoste.

„Vreau doar să pun aici … cât am timp, mă gândesc la atâtea daruri generoase pe care le-am primit, care nu au primit un -mulțumesc- public … Sunt copleșită de câte lucruri frumoase a primit această micuță și la cum a fost deja răsfățată de oamenii pe care îi iubesc. Probabil vă voi arăta încet fiecare obiect, dar felicitările de mulțumire sunt pe drum, dacă nu am postat despre ceva, nu provine din lipsa de recunoștință. Doar o mamă care încearcă să rezolve totul în timp ce mai are timp și de un pui somn! Atât de multă iubire, atât de multă mulțumire. Suntem fericiți, dacă ați trimis ceva, chiar și un mesaj, mulțumesc! Vă iubesc! G”, a scris Gigi Hadid.

Oroare de Halloween. Un bărbat îmbrăcat ca în Evul Mediu a ucis 2 oameni

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri