Gina Lollobrigida, pusă sub tutelă pe modelul Britney Spears, pentru amor ghebos cu un tinerel

Gina Lollobrigida, pusă sub tutelă pe modelul Britney Spears, pentru amor ghebos cu un tinerel
Britney Spears s-a aflat sub tutela tatălui său vreme de 13 ani, și a reușit să scape, luna aceasta, după un șir lung de procese și impactul poveștii în opinia publică. A existat o mare presiune pusă de fani. ea a scăpat, dar, se pare că această practică, nu e un caz excepțional între vedete.

Încă o vedetă pusă sub tutelă, după modelul Britney Spears, se luptă pentru independență. Este vorba de legenda filmului italian Gina Lollobrigida. Ajunsă la venerabila vârstă de 94 de ani, aceasta a ajuns să se lupte pentru demnitatea ei într-o dispută cu familia sa. „Nu merit să fiu umilită aşa”, a declarat actriţa în vârstă de 94 de ani într-un interviu televizat emoţionant difuzat duminică.

Cine a fost Gina Lollobrigida

Frumoasa Gina Lollobrigida este considerată una dintre cele trei legende ale cinematografiei italiene, alături de Sophia Loren şi Claudia Cardinale. Între anii 1950 şi 1960, ea a fost considerată cea mai frumoasă femeie din lume. Iar fotografiile din acea perioadă sunt dovada vie a realității.

Superba actriță a jucat în filme cu „monștri sacri” ai cinematografiei mondiale precum Anthony Quinn, Humphrey Bogart, Marcello Mastroianni şi Rock Hudson. Printre succesele ei internaţionale se numără filme precum Fanfan, la Tulipe şi Beauties of the Night. Mai mult, după ce și-a încheiat cariera cinematografică, Gina Lollobrigida a avut un succes fulminant ca fotograf şi sculptor.

Actrița de 94 de ani nu suportă gândul că are tutore legal

Actriţei de 94 de ani i-a fost atribuit un tutore la iniţiativa fiului ei, care a cerut acest lucru în instanță. Asta s-a întâmplat anul trecut. În prezent, vedeta nu poate lua decizii financiare fără acordul tutorelui.

„Nu am făcut nimic rău. La vârsta mea, ar trebui să am puţină linişte. Dar nu am. Sunt obosită. Ar trebui să fiu lăsată să mor în pace”, a mai spus actriţa, în interviu.

Dar, situația nonagenarei e ceva mai complicată. Luna trecută, Gina Lollobrigida s-a aflat pe prima pagină a ziarelor din cauza unei dispute juridice cu privire la sănătatea ei mintală. În octombrie, Curtea Supremă din Italia a menţinut o hotărâre judecătorească conform căreia un tutore ar trebui să vegheze asupra bunurilor ei.

Vedeta nu este de acord cu această măsură și susține că totul e o manevră pentru ca fiul ei, Milko, şi restul rudelor, să poată pune mâna pe averea ei, după ce va muri. Milko Skofic este singurul fiu al Ginei – din relația cu al doilea soț, spaniolul Javier Rigau.

Rigau era cu 34 de ani mai tânăr decât vedeta. Acesta este un detaliu foarte important. Urmează să aflați de ce!

Povestea „asistentului personal” de 33 de ani. Gina și Andrea, împreună din 2009

Fiul Ginei susține însă că încearcă să o protejeze pe mama sa de asistentul ei personal, care, se pare, îi este și iubit! Un tinerel de 33 de ani, de care Gina Lollobrigida nu se dezlipește.

Pe numele său Andrea Piazzola, asistentul este acuzat că o manipulează pe actriţă. Legătura dintre cei doi e foarte puternică.

În detrimentul propriei familii, nonagenara l-a numit pe junele Piazzola „marea ei fericire”. Ea a afirmat că Piazzola este ca un fiu pentru ea, „o persoană bună”. Atât de bună, încât fiul vedetei se teme că ar putea rămâne fără moștenire. Mai ales că tinerelul știe să profite de pe urma angajatoarei lui, și s-a îmbogățit deja.

Lollobrigida l-a angajat pe Andrea Piazzola în 2009, ca grădinar şi şofer, dar în timp, relația lor a luat o altă turnură. Cucerită de tânăr, actrița l-a numit pe Andrea Piazzolla directorul celor trei societăţi care îi gestionează averea. Mai mult, a început să se afișeze la brațul lui peste tot, la evenimente publice.

Tinerelul Ginei s-a îmbogățit cu milioane de euro

Familia a descoperit că tânărul Andrea a cheltuit enorm de mulți bani din conturile actriței. În plus, sume importante au dispărut fără urmă. În schimb, el și-a achiziționat tot felul de mașini de lux, haine scumpe și accesorii.

Concret, Andrea a fost acuzat că a furat peste 4,5 milioane de euro. În 2013, actrița și-a scos la licitație bijuteriile Bvlgari pentru care a obținut 5 milioane de euro. Gina și Piazzola au spus că această vânzare a fost destinată cercetării asupra celulelor stem. Însă ancheta cerută de fiul actriței a demonstrat că oamenii de știință au primit mai puțin de 1% din câștig.

De asemenea, trei apartamente din Roma, aparținând actriței, au fost vândute unei companii napolitane pentru 2,5 milioane de euro, sumă a cărei urmă a fost găsită în conturile bancare ale membrilor familiei lui Piazzola.

În același timp, în garajul vilei sale din din Via Appia Antica a apărut o colecție de mașini de lux: Ferrari Testarossa, Ford Shelby GT, Lamborghini, Jaguar și Ducati. S-au descoperit și plăți pentru cazări în palatele din Sardinia, călătorii cu elicopterul, festivalurile faraonice.

Ginei Lollobrigida i-au plăcut toată viața bărbații foarte tineri

Planul lui Piazzola, susține fiul Ginei Lollobrigida e clar: el a izolat-o pe actriță ca să o aibă sub controlul său. Mai presus de toate, el a convins-o că este amenințată și că ea poate conta doar pe el. Frumusețea și farmecul său au fost două dintre cele mai puternice argumente în fața Ginei Lollobrigida, o fostă divă care căuta mereu senzualitatea și bărbații tineri.

Gina a fost mereu sensibilă la acest gen…. În 2006, ea a declarat: „Am avut întotdeauna o predilecție pentru bărbații mai tineri, pentru că sunt generoși, fără complexe …”

Practic, oricât s-a străduit să o convingă pe mama sa că tânărul iubit o fură și îi toacă averea de ani buni, fiul nu a reușit. De aceea, anul trecut, el s-a adresat instanței.