Gina Lollobrigida și viața ei lângă grădinarul cu 60 de ani mai tânăr

Gina Lollobrigida și viața ei lângă grădinarul cu 60 de ani mai tânăr
Starul cinematografiei italiene, Gina Lollobrigida a împlinit 93 de ani, pe 4 iulie. Despre ea, celebrul actor Humphrey Bogart spunea: „Ce femeie! Alături de ea, Marilyn Monroe este Shirley Temple!”.

Cu 65 de ani în urmă, i se spunea „Regina cinematografiei italieni” datorită frumuseții sale și rolurilor interpretate în filme de mare succes. Faima ei era deja internațională și Hollywoodul era cu ochii pea ea.

Gina Lollobrigida locuiește și acum în marea sa vilă din Via Appia Antica, la Roma, în acea zonă exclusivistă a orașului unde stelele anilor ’60 s-au luat la întrecere pentru a-și construi cele mai frumoase vile. Ea și Sophia Loren erau reginele.

Epoca lor de aur s-a sfârșit, însă nici Sophia, nici Gina nu sunt pregătite să se retragă în spatele reflectorelor. De multe ori sunt invitate în show-uri de televiziune, iar publicul le aplaudă la scenă deschisă.

Gina Lollobrigida pare că nu a depus armele feminității nici la acestă vârstă. Iar Italia o adoră, dar e și îngrijorată. Presa scrie că se îmbracă modern, că zâmbește mereu și face zilnic băi de soare. De lumină se spune că s-a agațat faimoasa actriță avându-l în preajmă pe Andrea Piazzolla, un tânăr de 32 de ani, care, inițial, i-a fost grădinar.

Lollobrigida l-a angajat în 2009, ca grădinar şi şofer, dar în timp, acesta s-a apropiat de vedetă atât de mult încât aceasta i-a încredinţat administrarea averii ei. În ciuda opunerii fiului ei și a familiei, actrița l-a numit pe Andrea Piazzolla directorul celor trei societăţi care îi gestionează averea. Apoi, o însoțea mereu pe Lollobrigida la fiecare eveniment important la care aceasta dorea să participe. Italienii au înțeles cu mulți ani în urmă că Bătrâna Doamnă își trăia o altă tinerețe.

În ultimii ani, însă, s-a descoperit că tânărul Andrea a cheltuit mulți bani, iar sume importante au dispărut fără urmă. În schimb, el și-a achiziționat tot felul de mașini de lux, haine scumpe și accesorii. Familia a reacționat.

Milko Skofic, singurul fiu al Ginei, și spaniolul Javier Rigău, cel de-al doilea soț al ei, l-au acuzat pe Andrea că a furat peste 4,5 milioane de euro. Trei apartamente din Roma, aparținând actriței, au fost vândute unei companii napolitane pentru 2,5 milioane de euro, sumă a cărei urmă a fost găsită în conturile bancare ale membrilor familiei lui Piazzolla. În același timp, în garajul vilei a apărut o colecție de mașini de lux: Ferrari Testarossa, Ford Shelby GT, Lamborghini, Jaguar și Ducatis, despre care cu greu ne putem imagina că Gina le-ar fi dorit ca să se plimbe c ele. S-au descoperit și plăți pentru cazări în palatele din Sardinia, călătorii cu elicopterul, festivalurile faraonice.

În 2013, actrița și-a scos la licitație bijuteriile sale Bulgari pentru care a obținut 5 milioane de euro în 2013. Gina și Piazzolla au spus întotdeauna că această vânzare a fost destinată cercetării asupra celulelor stem, dar avea să se constate că oamenii de știință au primit doar o mică parte din încasări, mai puțin de 1%!

Pentru toate acestea, fiul Ginei a deschis un proces, care e în derulare în Italia. Actrița a fost supusă și unei expertize psihiatrice, care a găsit-o în deplinătatea facultăților mintale.

În ciuda tuturor dovezilor pe care i le-au prezentat fiul și ceilați membri ai familiei, Lollobrigida nu le-a dat crezare, ci s-a îndreptat împotriva lor. Dar despre ce le-a făcut actrița, vom prezenta într-un articol viitor.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp