Gina Matache nu se oprește cu scandalul și șterge pe jos cu iubitul fiicei sale. „E ceva așa de cascadorii râsului. Cred că i-a cărat mobilă Oanei”

Gina Matache nu se oprește cu scandalul și șterge pe jos cu iubitul fiicei sale. „E ceva așa de cascadorii râsului. Cred că i-a cărat mobilă Oanei”
Gina Matache nu se poate liniști sub nici o formă și nu înțelege ce ar fi putut să se întâmple între Oana Matache și ginerele său pe care-l iubește ca să se ajungă în situația actuală.

Mama Oanei Matache spune că niciodată nu a știut de discuțiile dintre fiica și ginerele ei și nu i-a văzut niciodată certându-se.

Gina Matache își ridică în slăvi ginerele care este un bărbat elegant, frumos și, mai mult decât atât, un tată adevărat pentru copiii lui. La polul opus se află noul iubit al Oanei, un neica-nimeni care, din punctul ei de vedere, e bun doar să care mobila.

„Pentru noi a fost o surpriză totală”

„Eu n-am nevoie de ginere, că eu am ginere și am un ginere super elegant, super frumos, super tătic! Că știi cum e, orice căsnicie are și … un impas! E probabil că… Crede-mă, eu nu știu amănunte! Eu întotdeauna am văzut numai bine, niciodată nu am văzut acolo scandaluri, certuri, nu am văzut nimic! Nu știu, doar ei știu ce a fost între ei și dacă a fost ceva sau dacă a fost un moft! Habar nu am! Pentru noi a fost surpriză totală.

„El a venit de trei zile în casă și deja se vede stăpân”

Asemenea oameni nu vreau să văd în viața mea! Nu, nu, nu! Categoric nu! E o relație tampon! E ceva așa de cascadorii râsului! A venit un neica nimeni să se facă tătic, e atât… Uită-te la fața lui!

 

Ce credibilitate are un asemenea personaj?! Crede-mă! Cred că i-a cărat mobilă Oanei pe acolo și mai stă o zi, două și… Toată situația asta e ceva așa…

El vorbește în numele Oanei: «Noi facem, noi dregem…» El a venit de trei zile în casă și deja se vede stăpân! O fi ajutat să care mobilă sau ce au ei de cărat acolo și gata, s-a văzut stăpân pe plantație, știi!”, a spus cântăreața în emisiunea lui Teo Trandafir.

Recomandarile noastre