Gina Pistol a primit o propunere incredibil de tentantă. E greu de crezut că va da cu piciorul

Gina Pistol a primit o propunere incredibil de tentantă. E greu de crezut că va da cu piciorul

Sursele spun că Ginuța a primit de la mai marii Antenei 1 o propunere care sigur o va face să se mai gândească în ceea ce privește reîntoarcerea în televiziune.

Gina Pistol și-a întristat fanii atunci când a anunțat, printr-un mesaj pe contul de socializare, că se va retrage din spatele camerelor de luat vederi.  „Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață.

În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi.

„Le mulțumesc celor trei magnifici”

Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express.

Le mulțumesc celor trei magnifici care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume”, a anunțat Gina Pistol.

Producătorii nu vor să o lase să plece

Producătorii Antenei 1 nu vor să rămână fără vedetă, iar sursele spun că i-ar fi făcut o propunere greu de refuzat. E vorba de o emisiune săptămânală, care să fie transmisă live timp de două ore și difuzată în fiecare duminică. Deocamdată, Gina Pistol nu a dat nici un răspuns, însă pentru a accepta, producătorii trebuie să se gândească la un salariu pe măsură. Pentru că doar din online, sursele spun că Gina încasează lunar aproximativ 20.000 de euro.

Recomandarile noastre