Se spune că femeile gravide au pofte și tot felul de trăiri, că ba vor una, ba alta, că sunt instabile emoțional. Pare-se că Gina Pistol nu face excepție.

Ea a rămas singură acasă în acest week-end, după ce Smiley a plecat la Timișoara, cu Pavel Bartoș. În timp ce amândoi puneau fotografii pe rețelele sociale din călătoria lor, Gina a trecut de la o stare la alta. Mai întâi a început răsfățul, și și-a pus o mască hrănitoare pe față, pentru a-și întreține tenul.

Apoi, ca să nu se plictisească, a întrebat fanii ce fac când sunt singuri acasă. Femeile au răspuns că fac curățenie. Iar asta a declanșat totul.

„Îmi este dor…”

„Ce credeți că mi-au răspuns majoritatea femeilor? Că ele fac curățenie, dragele de ele. Știu, și eu fac la fel. E cel mai fain, când rămâi singur acasă, să faci curățenie. Doar că acum, în ultimul timp, din păcate, nu mai pot să fac curățenie și, na, îmi este dor de aspirator, recunosc! Dar eu când aspir, păi aspir nene toate colțurile casei, exteriorul casei, pe Gosha, interior, exterior, dar acum nu mai am voie. Așa că folosesc și eu timpul liber cam așa…”, a povestit vedeta arătându-și fața cu masca pusă.

Gosha a fost șef în casa lui Alin Cocoș

Gosha e pisoiul Ginei. Îl avea încă din relația cu Alin Cocoș, fiul cunoscutului om de afaceri Dorin Cocoș. Cei doi au fost iubiți timp de patru ani. Cât erau împreună râdeau și spuneau că adevăratul stăpân în casa lor era motanul, Gosha. După despărțire, Gina a rămas cu pisoiul, iar ulterior l-a adus pe motan acasă la Smiley.

Gina și Smiley așteaptă să li se nască fetița, anul acesta, și sunt în al nouălea cer. Se pare că amândouă vedetele și-au găsit cu adevărat sufletul pereche, unul în celălalt. Smiley e tot ce aștepta Gina de la un bărbat. Iată ce spunea vedeta, acum câțiva ani, după despărțirea de Alin. „Îmi doresc să fac copil cu un om cu care să fiu pe aceeaşi lungime de undă, chiar dacă nu o să fim împreună pentru totdeauna.

Vreau să ştiu că pot conta pe el. Eu las de la mine foarte mult. Eu nu mai cer bărbatului să se schimbe. Sunt o femeie liberă, o femeie care ştie ce vrea, care ştie ce nu vrea, care poate face o drumeţie mâine şi să doarmă în cort. Cred că de data aceasta este o ruptură definitivă. Alin este un băiat foarte mişto, dar din păcate nu este ceea ce îmi doresc eu. Vreau un bărbat care să ştie să ofere libertate. Eu sunt un spirit liber şi îmi doresc pe cineva care să fie ca mine. Sunt şi de casă, aceasta este problema mea”.

Sursa foto: Instagram

Ce îi cere Andreea Bălan lui Burcea la divorț

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri