Gina Pistol a trecut la altă etapă a vieții. Ce o preocupă acum

Gina Pistol a trecut la altă etapă a vieții. Ce o preocupă acum
Gina Pistol se află în ultimul trimestru al primei sale sarcini, așa că se pregătește pentru ziua cea mare. Nu mai este mult până când prezentatoarea TV și Smiley vor deveni părinți. Trăiesc o minunată poveste de dragoste, bucurându-se peste măsură de fiecare moment.

Gina Pistol și Smiley sunt entuziasmați peste măsură, lucru care se poate observa din aparițiile lor publice și, de asemenea, postările făcute în mediul online. Vor avea o fetiță care va veni pe lume în curând, așa că se pregătesc cu tot ce se cuvine.

Gina Pistol face shopping online

Gina Pistol este un utilizator al rețelelor sociale și un influencer foarte activ. Ea își ține comunitatea de pe Instagram la curent cu activitățile sale zilnice. Precum majoritatea femeilor care nu au mai cutreierat magazinele ore în șir din cauza pandemiei de COVID-19, prezentatoarea TV a făcut cumpărături online. Frumoasa blondină a achiziționat mai multe produse de pe internet, însă nu doar pentru ea.

Așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a fetiței sale, pentru care a cumpărat hăinuțe. De-a lungul timpului, Gina Pistol a furat toate privirile la fiecare apariție. Fie că participa la un eveniment, fie că prezenta o emisiune pe micile ecrane, vedeta era remarcată pentru stilul ei elegant și feminin. Va fi un exemplu pentru fiica ei, dar până micuța își va forma propriul stil vestimentar, Gina se va ocupa de toate ținutele sale. 

Gina Pistol și Smiley se iubesc atât de sincer, încât nimeni și nimic nu poate interveni între ei

Povestea de dragoste dintre Gina Pistol și Smiley este una demnă de scris o carte.Se știu de aproximativ două decenii, de când Smiley era membru la Simplu. Asta se întâmpla la începutul anilor 2000, atunci când trupa a luat cu asalt topurile din muzică.

„Când erai la Simplu tu erai doar Smiley pentru mine. Îmi plăcea că erai băiat bun. Pe lângă talent, erai băiat bun, erai genul de băiat pe care să-l duci acasă ca să-l cunoască mama ta. Apoi, câțiva ani mai târziu, când tu nu mai erai într-o relație, nici eu nu eram și ne-am întâlnit la un eveniment, atunci m-am uitat mai bine la tine și mi-am zis „ce drăguț e băiatul ăsta!”. Atunci m-am uitat eu mai bine la tine, te-am privit altfel…Și…”, a mărturisit prezentatoarea TV într-un videoclip postat pe YouTube, în care cei doi și-au făcut relația publică.

Gina Pistol are puterea să dea la spate niște atacuri mizerabile, scrise ba pe rețelele de socializare, ba pe site-uri de presă. Povestea de dragoste dintre ea si Smiley este prea frumoasă ca să fie murdărită de alții, mai ales în aceste momente importante pentru ei. Dovedind, încă o dată, că vor fi niște părinți minunați. 

Recomandări privind vaccinarea pacienților care au cancer

Recomandarile noastre