Gina și Smiley, iubire de viitori părinți în Grecia. Imagini din vacanță

Gina și Smiley, iubire de viitori părinți în Grecia. Imagini din vacanță
Gata cu ținutele mulate, cel puțin o vreme, în cazul Ginei Pistol. Vedeta e însărcinată, deja știe că va avea o fetiță, iar cum sarcina e cât se poate de vizibilă a trebuit să își schimbe garderoba.

Zilele acestea Gina Pistol și Smiley se află într-o vacanță în Grecia, alături de Speak și iubita lui, Ștefania, așa cum se știe. Ca niciodată până acum, cei doi viitori părinți împărtășesc pe rețelele de socializare imagini cu ei, spre încântarea fanilor. Ocazie bună să observăm că diva blondă a renunțat la piesele vestimentare care îi puneau în valoare silueta, pentru rochii lejere, care nu îi strâng burtica.

Deja ați văzut-o într-o rochie albastră, decoltată, cu floricele mici, albe, în care arată adorabil. Ați mai văzut-o și într-o rochie largă roșie, în care era îmbrăcată când a fost la control la medicul ce îi urmărește sarcina.

Gina și-a adăugat în garderobă și alte rochii lejere, ideale pentru perioada pe care o traversează încă niște luni.

Una din ele este animal-print, iar prezentatoarea apare în ea în timp ce vizitează un sit arheologic și plănuiește să îl sperie pe Smiley. S-a ascuns după un zid, în întuneric, dar a reușit să dea mari emoții altui turist.

gina pistol

Gina Pistol a publicat o fotografie inedită cu ea însărcinată, în rochița albastră, la câteva zile după ce ea și Smiley au făcut publică vestea că vor deveni părinții unei fetițe.

Acum artistul a scris pe Instagram alături de o fotografie cu Gina: „Vă pupăm din vacanță”. Amândoi au împărtășit imagini de vis de pe insula unde au ajuns pentru a se bucura de ultimele zile călduroase ale toamnei. Probabil e ultima vacanță pe care o vor avea înainte de nașterea copilului, după care urmează o perioadă mai complicată, de adaptare la noul rol major din viața lor. Așa că, momentan, savurează fiecare moment.

Smiley abia așteaptă să intre în rolul de tătic

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de peste doi 2 ani, dar abia în ultima perioadă au apărut tot mai des împreună în public și le-au oferit fanilor imagini din viața lor, lucru care i-a făcut pe aceștia să îi îndrăgească și mai tare. De fapt, se știu de vreo 20 de ani, spune Gina, de când Smiley era la Simplu. Asta se întâmpla la începutul anilor 2000, când trupa Simplu a fost un bum în muzica noului val. Cânta și dansa în trupă cu CRBL, iar prin preajmă era și Marius Moga. El le compunea melodi, era cel mai în vogă compozitor.

Anul acesta, în pandemie, dragostea lor a fost binecuvântată prin apariția unui copil. Gina a povestit că medicii nu-i dădeau nicio șansă, mai ales din cauză că se apropie de 40 de ani. Și totuși, la începutul pandemiei, minunea s-a produs.

Smiley s-a declarat copleșit de această veste și a povestit extrem de emoționat despre copilul pe care-l așteaptă. „Nu pot încă să procesez ideea că voi avea o fetiță. Voi face totul pentru copilul meu. Mi se pare că tații de fete sunt victime sigure. Adică, e diferit să fii tată de fată față de tată de băieți. Cu băieții poți să îți arăți puțin și latura autoritară. Cu fetele, însă, ești victimă sigură”, a spus artistul.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Pe ce își cheltuie Lidia Buble banii. Alocă sume fabuloase