Gina Pistol le răspunde celor ce o acuză că își injectează fața. Ce zice vedeta

Gina Pistol le răspunde celor ce o acuză că își injectează fața. Ce zice vedeta
Gina Pistol le răspunde celor ce o acuză că își injectează fața. Vedeta a luat atitudine și a tranșat problema.

Gina Pistol este în ultimul trimestru de sarcină, iar perioada aceasta nu e deloc ușoară. Au apărut probleme de sănătate noi. Prezentatoarea a fost deschisă și a spus constant cu ce se confruntă în sarcină, însă anumiți fani au reacționat. Acum, Gina Pistol le răspunde celor ce o acuză că își injectează fața.

Gina și Smiley se pregătesc să devină părinți. Marele eveniment se va întâmpla în această primăvară, după cum a mărturisit chiar Gina Pistol. De-a lungul ultimelor luni de sarcină, vedeta a ținut aproape atenția fanilor și a dezvăluit tot felul de detalii din noua ei postură. Ea a arătat cum a decorat camera micuței, dar a și povestit despre cum e perioada aceasta.

Gina Pistol le răspunde celor ce o acuză că își injectează fața. Ce a transmis prezentatoarea

Așa cum a arătat recent într-o postare pe o rețea de socializare, Gina Pistol are acum probleme cu reținerea apei în corp. Ea a exemplificat. E o problemă cu care ajung să se confrunte aproape toate femeile gravide. 

Unii dintre internauți însă se pare că nu au înțeles problema și au spamat-o pe simpatica prezentatoare cu mesaje în care o îndemnau să nu se mai injecteze cu botox. Astăzi, vedeta a cedat și s-a hotărât să tranșeze problema. Într-un video, Gina a arătat cât de umflate sunt mâinile și fața ei. ”Și nu, nu mi-am injectat nimic în obraji și-n buze. Pur și simplu rețin apă, dacă beau trei litri rețin șase. Uitați și mâinile cum sunt și picioarele la fel. Asta ca să încetați cu mesajele ‘nu-ți mai injecta  în buze și-n obraji’. Pur și simplu rețin apă și așa se întâmplă în sarcină, mai ales pe ultima sută de metri”, a transmis Gina. 

Foto: Instagram

Semne care te anunță că ai probleme de sănătate