Gina Pistol recunoaște: a rămas cu celulită după naștere și nu vrea să fie luată în vizor de tot felul de „buhnici”

Gina Pistol recunoaște: a rămas cu celulită după naștere și nu vrea să fie luată în vizor de tot felul de „buhnici”
Gina Pistol s-a îngrășat binișor pe durata sarcinii și s-a străduit să scape de kilogramele suplimentare ulterior. Acum fiica ei și a lui Smiley are deja peste un an. Gina, în schimb, nu s-a mai dus în sala de sport.

În timp ce iubitul ei, Smiley, și-a transformat mansarda vilei în sală de fitness și, cel puțin o vreme, a avut chiar și antrenor personal care venea acasă, Gina Pistol nu a avut timp să urce la etajul vilei. Ea recunoaște: după ce a născut, nu s-a mai apucat de sport. Totuși, a reușit „magia” de a reveni la silueta ei inițială, după ce a acumlat, ca gravidă, peste 20 de kilograme. Pentru asta a apelat la medici specializați în estetică corporală.

E motivată cu atât mai mult cu cât a și înțărcat-o pe micuța Josphine. Ea a fost una din vedetele autohtone care a vrut să îi ofere micuței sale lapte matern și a fost binecuvântată să o și poată face. Mamele știu că pe durata lactației e bine să nu își supună corpul la stres suplimentar cum ar fi o cură de slăbire.

Gina Pistol nu se teme de Buhnici: recunoaște că a făcut și celulită

Gina Pistol nu a grăbit nicio etapă, s-a bucurat din plin de fiecare clipă alături de fiica sa, dar acum că a încheiat alăptarea, frumoasa vedetă dorește să își recapete silueta. Dacă la sport a stabilit că nu poate ajunge, a trebuit să găsească o soluție cu ajutorul medicilor.

„Am tot încercat să îmi găsesc o portiță pentru a mă reapuca de sport, dar nu am avut timp. Acum am venit să văd ce e de făcut, mi-am zis că o pot lăsa pe cea mică acasă câte jumătate de oră de două ori pe săptămână și să fac acest lucru pentru mine. Îmi doresc să îmi reintru în formă și nu e chiar atât de ușor, parcă nu vor să se îndepărteze de mine kilogramele. Eu ajunsesem la 80 de kilograme înainte să nasc, a fost puțin șocant, până acum văzusem cifra 80 doar în buletin, niciodată pe cântar”, a povestit Gina Pistol.

Și chiar dacă între timp a reușit să ajungă la 59 de kilograme, Gina Pistol mărturisește că nu a vrut să grăbească lucrurile și s-a bucurat de fiecare etapă de până acum, alături de fiica sa. Acum, că nu o mai alăptează pe micuța Josephine, își dorește să își recapete silueta, dar simte că nu poate depăși acest prag doar prin dietă și mișcare.

„Nu mai am tonus muscular, am probleme cu retenția de apă, cu celulita. Ce să zic, ca orice femeie care a trecut printr-o sarcină, cred că toate am trecut prin asta și este foarte greu să intri în formă când ai un copil mic și nu foarte mult timp pentru tine la dispoziție”, a mărturisit Gina care a mers pe urmele altor vedete, precum Oana Roman, și a decis să apeleze la tratamente de remodelare corporală, cu aparate specializate.