Giorgiana a salvat vieți în aer și a ajuns în celebrul Atlas al frumuseții. O poveste incredibilă Foto

Giorgiana a salvat vieți în aer și a ajuns în celebrul Atlas al frumuseții. O poveste incredibilă Foto
„Îngerul” din imagini a acceptat să facă parte din proiectul foto-jurnalistic al Mihaelei Noroc și viața i s-a schimbat.

E atât de frumoasă că pacienții rămân muți de uimire când o văd. Pentru ea însă, meseria e cel mai important lucru.

A salvat vieți în aer și a ajuns în celebrul Atlas al frumuseții. O poveste incredibilă

Are 34 de ani, dar până acum s-a ocupat doar de meseria ei. Nu are familie, nu are copii, dar e de o frumusețe răpitoare. Giorgiana Loredana Matei, de 34 de ani, este absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, specializarea Medicină Generală. A ales medicina de urgenţă, iar de câțiva ani este medic specialist.

Originară din Săveni, județul Botoșani, Giorgiana a lucrat la SMURD Iași, dar anul trecut și-a găsit iubirea, tocmai în Constanța. Așa că în decembrie a plecat după iubitul său. A dat examen la o unitate medicală de la mare, l-a luat și acum e fericită.

„Am crescut într-un mediu verde și sănătos”

Frumoasa doctoriță își aminte cu drag de copilăria petrecută în comuna Rădăuți Prut și de momentele în care spăla cu mama rufele la râu. ”Copilăria mi-am petrecut-o în comuna Rădăuți Prut, jucându-mă în Lunca Prutului, spălând cu mama rufele la râu și mergând duminica la biserica din sat. Am crescut într-un mediu sănătos și verde”, a spus aceasta cu ceva timp în urmă.

„S-a uitat la mine şi m-a întrebat dacă a murit şi a ajuns în Rai”

E greu de spus câți pacienți a salvat până acum, însă nu-l poate uita pe un bărbat, victima unui accident rutier, care a întrebat-o dacă e reală sau a ajuns în Rai. „Un pacient, victima unui accident rutier, fiind confuz după ce îşi pierduse cunoştinţa şi pe care îl însoţeam spre spital.

La un moment dat s-a trezit, s-a uitat la mine şi m-a întrebat dacă a murit şi a ajuns în rai”, a povestit medicul Giorgiana Matei. După ce a fost fotografiată de jurnalistul Mihaela Noroc, doctorița a ajuns în „Atlasul Frumuseţii”, publicația care include 500 de portrete de femei din toată lumea.

Sursă foto: stiri.md

 

Recomandarile noastre