Goală și senzuală. Andreea Tonciu a renunțat complet la haine pentru un selfie – Exclusiv

Goală și senzuală. Andreea Tonciu a renunțat complet la haine pentru un selfie – Exclusiv
Andreea Tonciu s-a gândit să le facă o surpriză fanilor și a postat o fotografie care pur și simplu i-a înnebunit.

Andreea Tonciu se face parcă mai frumoasă pe zi ce trece. Și nu ratează nici o ocazie să o vadă toată lumea.

Andreea Tonciu le-a dat palpitații fanilor. La așa ceva nu se aștepta nimeni. Exclusiv

Cu puțin timp în urmă, Andreea Tonciu a postat pe contul său de socializare o fotografie cu totul ieșită din comun. Pentru că îi place să fie mereu sexy, bruneta s-a pozat în costumul lui Adam, spre bucuria imensă a fanilor săi. Vedeta a avut însă grijă să nu se vadă chiar tot, așa că și-a acoperit sânii cu mâinile. În schimb, a avut grijă să scoată limba într-un mod ștrengăresc.

Declarație de dragoste pentru Cătălin Botezatu

Cu doar câteva zile în urmă, Andreea Tonciu s-a distrat pe cinste la ziua lui Cătălin Botezatu. Ea s-a fotografiat alături de celebrul designer și soț și a pus și un mesaj care arată cât de mult ține la Bote. „La mulți ani, regele meu suprem @catalinbotezatu1 Te iubesc”, au fost cuvintele brunetei.

Și-a luat mașină mai scumpă decât apartamentul

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a mai bifat recent o realizare. Ea și-a cumpărat o mașină care se învârte după soare, pentru care a scos din buzunar nu mai puțin de 200.000 de euro. Nici acum n-a putut să țină totul pentru ea, așa că a postat pe contul de Instagram.

Ca să știe toată lumea cât de fericită o poate face soțul. Nu de altceva, dar bănuții pentru mașina de lux au venit de la partenerul de viață. Vedeta e căsătorită cu fotbalistul Daniel Niculescu și nu ratează nici o ocazie să spună că e „fericită că e femeie” și nu trebuie să muncească „atât de mult”.

„Aș investi și mi-aș face propria afacere cu bucătărie cu mâncare”

„Cash-ul intră, dar intră din alte resurse. Resursele vin din partea soțului, pentru că eu sunt fericită că sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult. Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoar. Sau ceea ce îmi place mie cel mai mult, să mă angajez bucătar. Aș investi și mi-aș face propria afacere cu bucătărie cu mâncare, să fiu patroană.

Peste 200 de mii de euro am cheltuit pe mașina cea nouă. Vrei să-ți spun câți bani am în contul din bancă?”, a precizat Andreea Tonciu în emisiunea Teo Show, de la Kanal D. Și tot aici, a mărturisit că apartamentul în care s-a mutat recent cu familia, situat într-o zonă de lux, a costat peste 150.000 de euro.

Recomandarile noastre