Gordon Ramsay vrea o familie și mai mare. S-a dat de gol: se pregătește să devină tată pentru a șasea oară

Gordon Ramsay vrea o familie și mai mare. S-a dat de gol: se pregătește să devină tată pentru a șasea oară
Gordon Ramsay este un chef îndrăgit peste tot în lume și este cunoscut și ca un familist convins. El a dezvăluit recent că ar vrea să își mărească familia în timpul următoarei carantine.

Gordon Ramsay este un tătic fericit și a petrecut ultima perioadă aproape de cei dragi, după ce a fost anunțată starea de urgență la nivel mondial. Pentru că se anunță o nouă carantină, vrea să profite de timpul petrecut cu soția sa Tana, pregătindu-se să devină tată pentru a șasea oară.

„Tana cere un al șaselea copil pentru că, în urmă cu două ore, prim-ministrul nostru a anunțat că ne aflăm în carantină până pe 15 februarie. Așa că a spus că avem vești bune: Mâine seară mergem pe numărul șase!”, a mărturisit Gordon Ramsay, în emisiunea lui Jimmy Fallon.

Gordon Ramsay vrea să lase moștenire afacerea familiei 

Celebrul bucătar a dezvăluit că familia se luptă cu buldogul lor francez după ce l-au luat în toamna anului trecut. Ei încearcă să îl dreseze și să îl obișnuiască cu statul în casă: „Oh, Doamne, a fost o mizerie și încă trece prin acea perioadă de adaptare la domiciliu. Doamne. Pe vremuri era miros de sos. Acum este un câine care pute”.

Gordon Ramsay a sărbătorit venirea pe lume a fiului său Oscar în urmă cu doi ani. Cu excepția cazului în care vor avea un alt copil, speranța lui Gordon de a transmite afacerea familiei îi revine lui Oscar: „Oscar este ultima mea speranță de a atrage pe oricine în industrie. Toată lumea a părăsit cuibul și nimeni nu vrea să gătească”.

Ce ocupație au copii lui Gordon Ramsay

Megan este licențiată în psihologie și a călătorit în toată lumea gustând mâncăruri fine și a apărut și în spectacolele celebrului său tată.

Între timp, fiul cel mare Jack s-a alăturat celor de la Royal Marines, iar sora sa geamănă Holly influențează social media și moda.

Fiica cea mai mică, Matilda, cunoscută sub numele de Tilly, a devenit o bucătăreasă de televiziune și a apărut în diferite emisiuni de bucătărie. În cele din urmă, micul Oscar a devenit și el o senzație pe rețelele de socializare, având propria sa pagină de Instagram creată de surorile Holly și Tilly.

Salvă Domnului! Ion Dichiseanu a ajuns acasă

Recomandarile noastre