Salvă Domnului! Ion Dichiseanu a ajuns acasă

Salvă Domnului! Ion Dichiseanu a ajuns acasă
Familia, prietenii, dar și admitarorii marelui actor Ion Dichiseanu s-au rugat pentru sănătatea lui. Iată că după două săptămâni sub îngrijirea medicilor de la Floreasca, Dichi a plecat acasă.

Actorul Ion Dichiseanu a ajuns la spital la mijlocul lunii decembrie. Nu a avut COVID-19, ci o pneumonie severă și a avut nevoie de ajutorul medicilor. A fost o mare îngrijorare pentru că artistul are 87 de ani.

Salvă Domnului! Ion Dichiseanu a ajuns acasă

Actorul Ion Dichiseanu a fost externat din spital. Acesta a trecut prin momente grele în ultimele săptămâni, după ce s-a luptat cu o pneumonie severă, pe fondul imunităţi scăzute datorate vârstei, scrie antena3.ro.

Ion Dichiseanu, în vârstă de 87 de ani, a fost externat, după două săptămâni petrecute la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. Actorul a suferit o pneumonie severă.

Potrivit antena3.ro, actorul a fost externat din spital luni după-amiază (4 ianuarie), după ce a reuşit să se recupereze. Sursa citată mai scrie că actorul este în stare foate bună, este jovial, iar medicii consideră că recuperarea a fost una miraculoasă.

Prima vizită pe care actorul o va face va fi la nepoţica lui de cinci ani, Anastasia, a precizat familia la Antena 3.


Alexia Eram a fugit în pădure. L-a luat și pe Mario Fresh cu ea

Recomandarile noastre