În acest an pandemic, Grupul NIRO, cu ajutorul partenerului Fundatia Alinare, a făcut posibil ca peste 250 de copii să primească un cadou special de Crăciun. Organizatorii campaniei umanitare au ales județele Vrancea, Ilfov, Dâmbovița, Olt, Dolj unde au fost identificate comunitati sarace, unele din ele izolate, cu grad ridicat de risc social al copiilor și un nivel redus de trai. Au fost trimise pachete cu haine de iarnă, încălțăminte, rechizite, jucării, produse de igienă, detergenți și alimente.

„Sarbatoarea Craciunului este despre a fi impreuna, cu bucurie si recunostinta, despre altruism si daruire. Anul 2020 a fost despre a fi impreuna, dar la distanta, despre a ramane in siguranta, pastrand intacte rigorile si calitatea activitatilor noastre. Am simtit cu totii impactul noii realitati care a determinat transformari profunde si o schimbare de paradigma in ceea ce priveste afacerile si relatiile sociale, dar unii dintre noi au fost mai afectati decat altii. In fiecare an am sarbatorit Craciunul alaturi de publicul larg si de copii, insa anul acesta Craciunul arata diferit si am transformat activitatile traditionale in cel mai pretios dar al acestei perioade: acela de a-i ajuta pe cei care au resimtit cel mai puternic impactul acestui an imprevizibil,” a declarat Zsolt Nagy, CEO Niro Investment Group.

Despre activitatea Niro Investment Group

Niro Investment Group are o experienta extinsa ca dezvoltator de afaceri, investitor, antreprenor general si manager de active. Printre proiectele dezvoltate si gestionate de NIRO Investment Group, cu o suprafata construita de peste 500.000mp, se numara cel mai mare hub comercial din Europa de Est – Dragonul Rosu, cladiri de birouri, proiecte rezidentiale, restaurante si hoteluri celebre, asa cum este cladirea istorica Grand Hotel du Boulevard. In 2018, compania si-a consolidat investitiile in industria ospitalitatii anuntand doua proiecte de anvergura: redeschiderea Grand Hotel du Boulevard, cladire simbol a Bucurestiului, sub marca internationala de lux Corinthia si constructia unui nou hotel premium in Bucuresti, situat pe blv. Expozitiei, care va fi deschis sub brandul international Swissôtel. Pentru mai multe informatii despre companie, vizitati http://nirogroup.ro/

Somon pe grill cu sos de iaurt. Veți evita toate problemele în anul următor

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp