Gwen Stefani, pe urmele Madonnei. S-a operat până când a devenit de nerecunoscut

Gwen Stefani, pe urmele Madonnei. S-a operat până când a devenit de nerecunoscut
Artista și-a nedumerit fanii cu o apariție „de nerecunoscut” într-o emisiune, stârnind o adevărată o frenezie în mediul online.

Gwen Stefani (52 de ani) a stârnit o mare agitație cu apariția sa în cadrul foarte popularului chat show, Late Night With Seth Myers. Cântăreața a vorbit cu prezentatorul TV despre rolul ei actual de antrenor în cadrul emisiunii The Voice US. Fanii lui Gwen au fost totuși distrași de aspectul ei care îi sfidează vârsta, mulți atrăgând atenția asupra trăsăturilor ei „de nerecunoscut”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Late Night with Seth Meyers (@latenightseth)

Reacționând la un scurt clip postat pe Instagramul lui Gwen, fanii s-au grăbit să comenteze aspectul ei aparent schimbat. „Nooo Gwen! nooooo!”, a scris un fan nedumerit, în timp ce altul a scris: „Asta… nu arată ca Gwen Stefani așa cum mi-o amintesc”. Un al treilea fan chiar i-a pus identitatea la îndoială: „Îmi pare rău, cine este aceasta?”, iar un al patrulea a remarcat: „Wow, nu am recunoscut-o pentru un minut”, scrie Hellomagazine.com.

Fanii au rămas confuzi la vederea lui Gwen Stefani

În vârstă de 52 de ani, Gwen Stefani pare mai tânără ca în tinerețe. Ea calcă serios pe urmele Madonnei, care e mai mult decât vigilentă cu imaginile fotografiate sau video care apar cu ea în mediul online. Starul pop a fost preocupat toată viața de imaginea pe care a transmis-o publicului, și continuă și acum când are vârsta unei bunicuțe. Modelul ei e urmat  din ce în ce mai mult și de alte vedete. Iar Gwen Stefani pare că a fost prinsă puternic în „vrajă”.

În timp ce Gwen încă nu s-a referit la posibilele „modificări” pe care le-ar fi suferit, e evident pentru toată lumea că acestea existe și că s-a apelat la esteticieni. Vedeta pop poartă în continuare părul blond platinat, însă chipul îi este vizibil întins și întinerit. Ea s-a destăinuit anterior pentru The Telegraph despre cum face față standardelor de frumusețe în continuă schimbare ale societății.

„Faptul că oamenii vorbesc despre îmbătrânirea mea este un compliment, cred… Și eu sunt oarecum obsedată de modul în care îmbătrânesc, a spus ea. Este foarte greu pentru toată lumea să îmbătrânească și să trebuiască să facă față vieții. Mai ales pentru femei și pentru persoanele care au fost în lumina reflectoarelor. Poate fi descurajant, dar secretul e să abordezi trecerea timpului încercând să fii cea mai frumoasă versiune a ta, atât în interior, cât și în exterior”.

Despre puterea machiajului

Cea mai recentă apariție a cântăreței vine după ce aceasta a vorbit cu Luisa prin intermediul revistei Roma’s despre puterea machiajului. Vorbind sincer, ea a spus: „Poți oricând să schimbi cine ești, să te faci să te simți mai bine sau să-i faci pe alții să se simtă mai bine cu ajutorul machiajului. Machiajul este doar terenul de joacă perfect pentru asta”.

Referindu-se la noua ei dragoste descoperită pentru experimentarea machiajului, Gwen Stefani a adăugat: „Este doar unul dintre acele lucruri când îmbătrânești, iar fața ta se schimbă în mod constant – încerci noi moduri de a arăta diferit și de a arăta cât mai bine. Aș colabora cu artiști de machiaj uimitori și aș încerca lucruri noi pe care nu credeam că le pot face vreodată”.