Gwyneth Paltrow salvează industria croazierelor. Sare în ajutor cu produse proprii

Gwyneth Paltrow salvează industria croazierelor. Sare în ajutor cu produse proprii
Gwyneth Paltrow a venit cu o nouă idee și salvează industria croazierelor. Aceasta a fost grav afectată de pandemie, însă actrița are o idee. Sare în ajutor cu produse proprii.

Nu mai este o surpriză pentru nimeni că Gwyneth Paltrow este o afaceristă de succes de câtiva ani buni. Actrița a șocat în trecut când a lansat pe platforma proprie de vanzare, Goop, lumânarea care miroase a vaginul ei. De Valentine’s Day, Gwyneth a venit cu o surpriză pentru fani și a anunțat lansarea propriului ei vibrator. Acum, actrița a venit cu o altă idee strălucitoare. Gwyneth Paltrow a promis că salvează industria croazierelor. 

Gwyneth Paltrow și marca ei de stil de viață de lux Goop sunt aici pentru a salva industria navelor de croazieră care se scufundă. Guru-ul wellness a anunțat pe Instagram că compania ei colaborează cu „Celebrity Cruises” pentru a încerca să reia croazierele, în ciuda faptului că industria a lovit un scandal de mărimea unui aisberg atunci când oamenii au fost prinși la bordul navelor luni întregi la începutul pandemiei.

Gwyneth Paltrow salvează industria croazierelor. Le face clienților tratamente Goop 

„Sunt întotdeauna cea mai fericită în sau pe mare! În 2022, echipa mea @goop și cu mine ne vom alătura @celebritycruises pe noua lor navă, Celebrity Beyond. Voi fi în culise, lucrând la câteva proiecte speciale, ca noul consilier pentru bunăstare al Celebrity”, a transmis Paltrow. 

„Echipa mea @goop organizează truse de programare și fitness pentru a adăuga experiența wellness Celebrity. Am jurat să păstrez secretul pentru restul – fii atent la detaliile care vor veni în curând“, a mai spus actrița.  Deoarece detaliile sunt vagi, nu este clar la ce tip de proceduri Goop vor fi supuși pasagerii, dar î sperăm că bărcile de salvare vor fi „așezate în funcție de clasă” – și, bineînțeles, nu „prea aglomerate” 

De când și-a lansat platforma Goop, actrița de la Hollywood a fost îndelung criticată și luată în râs pentru ideile pe care le-a pus în practică: lumânare cu miros de vagin, vibratoare, dar și tot felul de accesorii de yoga și diete riscante și blamate de doctori. 

Foto: Facebook

De ce se ține post negru în Vinerea Mare. Explicație științifică de la dr. Mihaela Bilic

Recomandarile noastre