Halep, operată de urgență în România

Halep, operată de urgență în România
Simona Halep a ajuns la spital, luni de dimineață, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

După prima etapă a divorțului de Toni Iuruc, Simona Halep a fost văzută vizitând o clinică cu profil de obstetrică – ginecologie, după care au apărut și zvonurile cu privire la posibila relație care depășește limitele antrenor – sportiv, cu Patrick Mouratoglou, dar și faptul că își caută casă în sudul Franței, în vecinătatea acestuia.

Simona Halep a suferit o intervenție chirurgicală

Simona Halep a suferit, luni o operație, și face dezvăluiri despre aceasta de pe patul de spital. Este vorba de o operaţie estetică. Din cauza problemelor cu respiraţia acuzate în ultima perioadă, Simona a decis să își opereze nasul, într-un moment  în care nu participă la competiții.

„Salutare! După cum unii poate ştiaţi, m-am chinuit în ultima perioadă cu problemele la nas şi lucrurile s-au înrăutăţit în timpul verii, mai ales la Washington. Această problemă nu mă lăsa să respir şi lucrurile să înrăutăţeau noaptea, când nu puteam respira deloc pe nas. Singurul mod în care putea fi rezolvată problema era operaţia.

Doctorul Daniel Popescu s-a ocupat şi a profitat de oportunitate pentru a avea şi o intervenţie estetică. Mulţumesc! Totul a mers bine! Voi avea nevoie de câteva săptămâni de odihnă înainte să încep să fac efort fizic. Ne vedem curând pe terenul de tenis”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Au început bârfele în jurul motivului divorțului

La începutul lunii octombrie, când va fi cu nasul complet refăcut. Simona Halep va semna și al doilea rând de acte, la notar, care vor consfinți separarea definită de soțil ei, Toni Iuruc. „Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea şi să trateze cu decenţă şi discreţie acest subiect”, a scris Simona Halep pe contul ei de Instagram.

Campioana împlinește în curând 30 de ani, în timp ce afaceristul cu care a fost măritată un an are 42. Ultimele bârfe sunt că Simona s-ar implica într-o relație cu antrenorul ei, în vârstă de 52 de ani, aflat la a treia căsătorie și tatăl a cinci copii.

Sursa foto: Instagram