Hilaria și Alec Baldwin au devenit părinții celui de-al 5-lea copil!

Hilaria și Alec Baldwin au devenit părinții celui de-al 5-lea copil!
Alec și Hilaria Baldwin sunt din nou părinți! Instructorul de yoga în vârstă de 36 de ani a născut cel de-al cincilea lor copil și a distribuit pe Instagram o fotografie, spre încântarea fanilor săi.

Hilaria a postat o imagine din spital în care își ținea în brațe băiețelul, avându-l alături pe Alec, în vârstă de 62 de ani.

„Am născut aseară. El este perfect și nu am putea fi mai fericiți. Rămâneți aici pentru anunțarea unui nume”, a scris Hilaria în descrierea postării.

O familie numeroasă

Hilaria și Alec Baldwin sunt deja părinți ai celor patru copii ai lor, Carmen (în vârstă de 6 ani), Rafael (în vârstă 5 ani), Leonardo (în vârstă de 3 ani) și Romeo (în vârstă de 2 ani). Alec este, de asemenea, tatăl Irlandei (în vârstă de 24 de ani), pe care o are cu fosta sa soție, celebra actriță Kim Basinger.

Hilaria a anunțat că este însărcinată în aprilie, după ce a suferit un avort spontan cu patru luni înainte. Hilaria a împărtășit veștile bune printr-un videoclip, postat pe Instagram, cu bătăile inimii bebelușului.

„Sună … voi lăsa copilul să vorbească pentru că nu am cuvintele necesare care să exprime cum ne face să ne simțim acest sunet. Tocmai am primit veștile minunate că totul este bine și că bebelușului este sănătos. Am vrut să vă împărtășesc asta”, a spus ea.

Mai vor Hilaria și Alec Baldwin alți copii?

În iulie, a postat o poză în care își arăta burtica și a spus că era însărcinată în aproape opt luni. Alec a susținut mereu că dorește mai mulți copii.

„Dacă aveți copii și dacă sunteți ca noi, uneori simțiți că nu puteți înceta să aveți copii. Este minunat. Hai să mai avem!”, a declarat Alec Baldwin.

Urmează Prințesa Sofia a Suediei expemplul lui Meghan Markle și se retrage?

Recomandarile noastre