Tânăra în vârstă de 35 de ani, care este căsătorită cu prințul Carl Philip al Suediei, a apărut într-un nou documentar care a fost difuzat pe TV4 din Suedia, intitulat „Prințesa Sofia: Project Playground”. Prințesa a fost întrebată dacă va lua în considerare un pas înapoi ca membru senior al familiei regale, la fel ca prințul britanic Harry și soția sa, fosta actriță americană Meghan Markle.

Ce a declarat Prințesa Sofia

„Nu. Nu chiar. Cred că am găsit un echilibru fantastic și chiar văd ca un lucru pozitiv faptul că am reușit să facem asta în acești ani furtunoși. Este un avantaj atât de mare, deoarece avem ocazia să stăm puțin în ambele lumi”, a spus ea, citată de Royal Central. 

Cuplul s-a căsătorit în 2015 și sunt acum mândri părinți ai prințului Alexander, în vârstă de 4 ani, și al prințului Gabriel, în vârstă de 3 ani.

Înainte de viața ei de regală, Sofia a fondat Project Playground împreună cu prietena ei Frida Vesterberg în 2010. Potrivit presei, organizația caritabilă își propune să ofere copiilor, adesea victime ale neglijenței, abuzului și violenței domestice, un spațiu sigur pentru creștere și dezvoltare.

Sofia a ocupat funcția de secretar general al Project Playground până în 2015. Cu toate acestea, presa a menționat că a jucat un rol activ ca președinte onorific și este pasionată de extinderea inițiativei lor.

Prințesa Sofia a fost chelneriță și model

Sofia a lucrat și ca model, dar a fost și chelneriță. În adolescență, a servit ca voluntară și asistentă în Africa de Sud, Senegal și Ghana. Presa a spus că documentarul a fost filmat în Cape Town, în ianuarie.

„De când am devenit prințesă, am trecut prin multe crize de identitate. Aici, în Africa de Sud, am un tip de identitate și, când vin acasă, am altul. Aici am voie să fiu cine vreau să fiu”, a recunoscut Sofia. 

Sofia și-a amintit de „uriașa furtună de ură” pe care a îndurat-o în 2018, când relația ei cu ducele de Värmland, în vârstă de 41 de ani, a devenit publică.

„Când relația mea cu Carl Philip a devenit publică, am fost întâmpinată de o uriașă furtună de ură. Oamenii aveau păreri despre mine și despre relația mea și multe altele. M-a surprins și m-a răsturnat o perioadă de timp. A fost foarte dur. Oamenii au avut comentarii cu privire la tot ce este posibil, la ceea ce fac și la modul în care arăt”, a declarat Sofia în acel moment.

Presa a adăugat că experiența Sofiei cu hărțuirea online a obligat-o să combată discursurile de ură prin Fundația Prince Couple, care a fost fondată în ziua nunții sale. Sofia a mărturisit că ea și soțul ei intenționează să creeze „un dialog deschis” cu fiii lor despre problema agresiunii online.

„Am spus că intenționăm să avem întotdeauna un dialog deschis la nivelul copiilor noștri. Este parțial vorba de a le oferi copiilor noștri instrumentele … pentru a face față vieții în general. De asemenea, rețeaua pe care o au este foarte importantă”, a explicat ea. 

Shakira surprinde cu o imagine din vacanță. Ce hobby are cântăreața!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp