Cântăreața în vârstă de 43 de ani, care a uimit milioane cu performanța epică din pauza de la Super Bowl alături de Jennifer Lopez, în februarie, și-a arătat picioarele superbe în timp ce era pe o plajă.

Shakira: cântăreață sau designer?

„Acesta este un costum de baie nou pe care l-am proiectat și prietenul meu Bego l-a făcut pentru mine. Întotdeauna trebuie să-mi creez ceva al meu pentru vară!”, a scrie Shakira în descrierea postării.

View this post on Instagram

This is a new bathing suit I designed and my friend Bego made for me. I always need to create my own for the summer!

A post shared by Shakira (@shakira) on

Bikini-ul pe care l-a proiectat diferă de un bikini tipic din două piese. Vine într-o nuanță de lavandă și are un detaliu special.

Fanii au complimentat-o ​​pe cântăreață în comentarii: „Hottie !!”, „arăți bine în orice”, „ești superbă”, „Trebuie să spun, ai făcut o treabă excelentă la costumul de baie, Shakira!”. Alții au denumit-o „zeiță” și au atras atenția asupra cadrului „perfect”, în care se afla.

Pauza Super Bowl

Shakira părea să se afle în Maldive când a realizat fotografia în bikini. La sfârșitul lunii august, ea a numit locația tropicală „unul dintre cele mai dulci locuri de pe pământ”.

Spectacolul din pauza Super Bowl al lui Shakira și Lopez a înscris artistele la mai multe nominalizări la Emmy. Interpreta columbiană a devenit virală după momentul ei tulburător de pe scenă, care a fost un semn că are și rădăcini libaneze.

Excursia de 6 milioane de pași atrage lumea ca un magnet chiar și în pandemie

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp