Horia Moculescu, spovedanie despre viciul care l-a dus, acum, pe patul de spital. Îndrăgitul compozitor e conectat la oxigen

Horia Moculescu, spovedanie despre viciul care l-a dus, acum, pe patul de spital. Îndrăgitul compozitor e conectat la oxigen
A fost suspect de coronavirus, dar a avut noroc și virusul l-a ocolit. Horia Moculescu a ajuns însă pe mâna medicilor.

Horia Moculescu are grave probleme de sănătate. I-a scăzut saturația de oxigen și a ajuns pe patul de spital.

Horia Moculescu intră cu stângul în noul an. Îndrăgitul compozitor este la spital, conectat la oxigen

Au trecut câteva luni de când compozitorul Horia Moculescu a trecut pe lângă coronavirus. A fost la un pas să fie infectat, dar a scăpat ca prin minune. Artistul a povestit că îi este foarte frică să nu se îmbolnăvească, mai ales că are și probleme pulmonare.

„Sunt o ţintă pentru COVID-19, am peste 80 de ani, am o boală de plămâni dobândită cu încredere şi cu entuziasm după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă. Am fost suspect de coronavirus. Am avut toate simptomele specifice, am fost la spital și am făcut trei teste care au ieșit negative. Iar al patrulea la Spitalul Cantacuzino, a venit rezultatul și e tot negativ”, a povestit Moculescu.

Suferă de o afecțiune pulmonară

Din păcate, acesta s-a pricopsit cu o afecțiune pulmonară, cauzată de faptul că a fumat foarte mult întreaga viață. Pentru că saturația i-a scăzut foarte mult, acestuia i s-a făcut rău și a ajuns la spital, fiind conectat urgent la oxigen.

„Are un aparat care crește cantitatea de oxigen din sânge, a avut niște probleme în ultima vreme, respira foarte greu, nivelul oxigenului scăzuse alarmant de mult, așa se întâmplă mai ales iarna, din cauza frigului.

Horia este conectat la acest aparat mobil, prin două fire fixate în nas. Acum se simte cu mult mai bine, după oxigenoterapie, starea de sănătate s-a îmbunătățit simțitor, nu are nevoie de internare, fiica lui se speriase foarte tare”, au declarat surse din apropierea compozitorului, potrivit evz.ro.

Cel mare regret din viața mea este acela că am fumat

Moculescu a mărturisit că singurul regret din viață nu sunt căsniciile ratate ci faptul că a fumat. Și nu puțin, ci peste 70 de țigări pe zi.  „Cel mai mare regret din viaţa mea este acela că am fumat. Am făcut asta vreme de 42 de ani. Este o mare prostie să fumezi. Problema a fost că fumam prea mult.

Ajunsesem să fumez peste 70 de ţigări pe zi, ceea ce era enorm. Nu regret nimic, nici măcar cea de-a patra căsnicie, care mi-a fost atât de nocivă şi de toxică. Singurul regret rămâne acesta. Sunt foarte fericit că am avut tăria să renunţ la ţigări!“, a declarat vedeta cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: protv