Horoscop Minerva – 1 aprilie. Anunță agresvitate și violență, dar și foc și varii acidente

Horoscop Minerva – 1 aprilie. Anunță agresvitate și violență, dar și foc și varii acidente
Este Ziua Păcălelilor. Cine pe cine păcălește, Guvernul pe protestatari sau protestatarii Guvernul. Starea este oricum tensionată. Criza însă, continuă.

Careul în T între Marte, Soare și Jupiter, anunță agresvitate și violență, dar și foc și varii acidente. Atenție la electricitate!

Horoscop Minerva – 1 aprilie. Anunță agresvitate și violență, dar și foc și varii acidente

Berbec – Intri într-un câmp tactic cu totul nou, care te plasează în elementul tău. Este timpul să strălucești, dar detașează-te, mai ales că ai nevoie de validarea propriilor acțiuni. Identifică funcțiile specifice postului în care îți poți îmbunătăți performanța și apoi gândește-te la bani. Învață să identifici și să asculți semnalele pe care ți le trimite corpul tău.

 

Taur – Din punct de vedere financiar și profesional, aparent ești într-o poziție sigură și îți recâștigi poziția. Dar nu este momentul să te culci pe lauri, când se deschid atât de mult pentru tine și te atrag pentru a explora noi orizonturi. Evitați orice întâlniri cu privire la bugete, cheltuieli sau alte probleme financiare.

 

Gemeni – Relațiile se diversifică, evidențiindu-le pe cele cu prietenii și cu cei care te pot ajuta să îți extinzi orizonturile și să îți îmbunătățești scopurile și ambițiile. Pot exista chiar și probleme de sănătate – răceli, laringite, faringite, mialgii ale brațelui și părții superioare a spatelui. Ai putea să simți că acum este momentul să faci schimbări corpul tău.

 

Rac – Și tu concentrează-ți atenția asupra problemelor profesionale și financiare. Finanțele vor fi în centrul atenției, iar dorința de a face ordine în viața sentimentală este mai mult decât bună. Oamenii din jur știu că faci lucrurile repede și eficient, așa că este posibil să fii mult mai mult în contact cu persoanele cu autoritate. Prioritățile vor fi stabilite direct.

 

Leu – Are loc debutul unor transformări uriașe în ce privește locul de muncă, sănătatea ta și în viața ta. Indiferent ce se petrece la prima vedere, ai încredere că această schimbare te eliberează dintr-o o situație dificilă care te dusese într-un impas financiar. Încearcă să îți lași puțin timp pentru a-ți încărca bateriile și pentru a te relaxa. Fă o pauză dacă tot ești obligat să stai acasă.

 

Fecioară – Ziua sugerează că transformarea încă nu a luat sfârșit în ce privește o situație financiară, căsătorie, un angajament intim sau sexual, probleme fiscale sau cu rudele apropiate. O situație financiară se repune pe tapet. Fii sincer cu privire la nevoile tale de securitate emoțională și financiară. Negocia aranjamente care să îți ofere sprijin financiar.

 

Balanță – Și la tine, ziua poate aduce noroc și conexiuni care să te ajute cu proiectele tale profesionale și financiare. Dacă ai abilitatea de polariza atenția oamenilor buni, folosește-le pentru a construi relații. Ai șansa de a te conecta foarte precis nevoilor tale. Îți va fi mult mai ușor să știi ce să mănânci și când și cum să rămâi sănătos.

 

Scorpion – Acordă atenție sănătății, organizează-te și acordă prioritate programului zilnic, astfel încât să nu te mai arzi. Acum ai șansa să îți restructurezi viața, astfel încât să funcționeze pentru tine tot atât cât de mult lucrezi tu pentru ea. Plățile întârziate sau întârziate, cecurile, beneficiile sau salariile vor face ca aproape toți cei implicați să se simtă ostili.

 

Săgetător – O transformare totală într-o situație financiară, în  legăturile tale cele mai apropiate și în ce privește, sentimentul de valoare de sine. După o perioadă în care ai fost foarte conservator, această nouă spontaneitate și disponibilitate de a-ți asuma riscuri financiare poate surprinde. Ai putea să fii dornic să îți îmbunătățești sănătatea, așa că aruncă privirea la dieta ta.

 

Capricorn – Nu mai încerca să controlezi sau să jonglezi singur cu toate. Ai mai multă încredere în tine și în ceilalți. Este în regulă să ceri ajutor, dar să nu ai așteptări prea mari de la nimeni. Dacă ai căutat să găsești ceva care să-ți rotunjească veniturile sau vrei să închei o mică afacere împreună cu un coleg, pregătește-te și porniți la drum.

 

Vărsător – Învață să spui nu. Nu poți face totul singur. Va trebui să stabilești niște limite în jurul a tot ceea ce îți atrage atenția. Trebuie să te concentrezi asupra ceea ce contează și ceea ce vrei să construiești. Satisfacția financiară și tehnică sunt părți importante pentru tine. Dacă ai o problemă de sănătate care te deranjează, vei încerca să găsești singur răspunsuri.

 

Pești – Ai multe de câștigat, atât din punct de vedere financiar, cât și emoțional. Dar nu încerca să controlezi pe cineva sau evenimentele în care sunt implicați alții. Evită să îți compromiți valorile pentru un câștig superficial. Ziua poate aduce un nou loc de muncă cu contract sau un nou parteneriat cu toate aranjamentele de rigoare, discutate luna trecută.

Alina Vidican, fosta nevastă a lui Cristi Borcea, dată de gol chiar de mama sa. Cine-i alesul