Horoscop Minerva – 1 februarie 2021. Vărsătorii scapă de problemele care i-au împiedicat să evolueze

Horoscop Minerva – 1 februarie 2021. Vărsătorii scapă de problemele care i-au împiedicat să evolueze
Horoscopul Minerva de astazi - 1 februarie 2021

Horoscop Minerva – 1 februarie 2021. Vărsătorii scapă de problemele care i-au împiedicat să evolueze

Berbec

Astăzi vei fi gata pentru ceva diferit. Jupiter și Saturn, subliniază obiectivele pe termen lung și conexiunile sociale și de afaceri. O nouă etapă este pe cale să înceapă. Este o oportunitate de a-ți consolida poziția și de a obține relații cheie. Te poate ajuta să îți stabilizezi viața. Este momentul să te întorci la proiectele amânate.

Taur

Accentul se pune pe sectorul de oportunități și legăturile la distanță. Conectarea cu oameni inovatori și cu diverși antreprenori, poate aduce oportunități interesante. Vei fi gata să îmbrățișezi, cu entuziasm, toate obiectivele, care îți vor permite să faci pași uriași. Ești încurajat să faci față la noi provocări.

Gemeni

Ai ocazia să faci lucruri bine gândite. Îți reorganizezi munca de la birou și actele financiare și, probabil, profiți de orice oportunitate ambițioasă. Atenția ta este îndreptată spre interior. Ai putea să simți dorința de a face schimbări și ajustări, în felul tău de a fi, dar și la nivel de mentalitate.

Rac

Schimbări în ce privește imaginea publică. Se deschid noi perspective și posibilități. Poate începe o nouă poveste de dragoste sau să te deplasezi în cercuri sociale noi. Foarte multă energie în interacțiunile tale cu prietenii și grupurile cu care lucrezi sau cărora le aparți. Îți stabilești un obiectiv pe termen lung.

Leu

Ești încurajat să îți simplifici relațiile de muncă, să te organizezi și să înlocuiești obiceiurile proaste cu cele care îți îmbunătățesc viața. Pune-te la curent cu termenele limită și renunță la acele activități care tind să îți irosească timpul. Depuni eforturi ca să-ți consolidezi poziția la locul de muncă.

Fecioară

Încrederea în sine ar putea fi mai mare și poți constata că ești foarte implicat atunci când te angajezi într-un proiect sau activități antreprenoriale. Îndrăznește și profită de șanse care te pot duce într-un nou cerc social. Cu cât îți poți simplifica modul de lucru, cu atât îți va fi mai limpede ce ai de făcut.

Balanță

Astăzi este un moment pentru a face o pauză. Ia în considerare ce este mai bine pentru tine. Sentimentele pot fi relevante și îți pot oferi informații clare despre direcția spre care te îndrepți. Îți pot sugera chiar, dacă este sau nu potrivită pentru tine. Acest lucru te poate încuraja să renunți la ce este vechi și să îmbrățișezi noul.

Scorpion

Este o zi perfect pentru a te pune la curent cu planurile și proiectele viitoare. Păstrează legătura cu ceilalți pentru asistență și sprijin reciproc. Pe de altă parte, este unul din momentele cele mai bune pentru a lansa un proiect, a începe o afacere online sau să faci schimbările pe care le dorești, în casă.

Săgetător

Astăzi, ai putea avea în minte doar banii. Totuși, datorită influxurilor planetare recente, este posibil să simți mai puțină presiune în acest sens. Ia în considerare modul în care îți poți spori veniturile, dar și să profiți la maximum de ceea ce ai deja. Poți începe să îți comercializezi abilitățile și talentele.

Capricorn

Obiectivele și planurile sunt susținute, iar potențialul evidențiat. Dacă ai proiecte amânate, este momentul să le termini. Poate nu ar strica să-ți găsești un hobby. Pune la punct un plan pentru un buget solid. Cum radiezi farmec și căldură, vei fi dornic să socializezi mai mult. Frecventează un cerc artistic.

Vărsător 

Te afli în pragul unei faze noi și interesante. Este o șansă excelentă de a aduna toate informațiile de care dispui și de a finaliza definitiv problemele care până acum te-au împiedicat să evoluezi. Începi să faci curățenie prin dulapuri care va culmina, până la urmă, cu o curățenie generală care anticipează schimbarea.

Pești

Ai parte de un moment în care vei fi foarte expus social. Te vei bucura de șansa de a fi alături de familie și prieteni. Multe oportunități pentru a face noi conexiuni care să îți îmbunătățească viața personală și profesională. Ai parte de întâlniri reconfortante și potențialul unei legături romantice.