Horoscop Minerva – 12 aprilie. Luna Nouă în Berbec are aspecte bune pentru România

Horoscop Minerva – 12 aprilie. Luna Nouă în Berbec are aspecte bune pentru România
Lună Nouă în Berbec. În Casa venitului intern brut a României. Aspectele par bune. Și așa ar trebui să fie dacă ne gândim că se spune că suntem pe creștere economică.

Din păcate autoritățile se bâlbâie referitor la Covid, cu atât mai mult par să nu cadă la pace în ce privește numărul de paturi de la ATI.

Horoscop Minerva – 12 aprilie. Luna Nouă în Berbec are aspecte bune pentru România

Berbec – Poți sta deoparte în sens emoțional, pentru moment, astfel încât să poți vedea lucrurile dintr-o perspectivă foarte obiectivă. Vor veni schimbări și ești pregătit pentru ele. Cu ingeniozitate și acțiune concentrată vei reuși. Imaginația ta este una fără egal acum. Se întâmplă atât de multe în mintea ta și nu există suficient timp pentru a te concentra.

 

Taur – Deciziile impulsive ți-ar putea afecta negativ reputația și imaginea publică. Nu ieși în lumina reflectoarelor dacă vrei să eviți un un scandal. Câștigă siguranță nu numai în ceea ce privește abilitățile tale native, ci și în ceea ce privește modul în care te expui în lume. Efortul de a face ceea ce este potrivit pentru tine și pentru ceilalți va fi foarte mare.

 

Gemeni – Astăzi, este o oportunitate excelentă de a ieși în afara zonei de confort și de a-ți extinde orizonturile intelectuale sub forma unei călătorii. Este de preferat să te înscrii la un curs de ghizi. Dacă dorești să faci lucrurile de acasă, fie scrii o carte, dezvolți un curs de predare online sau te ocupi de proprietăți imobiliare. Acum este momentul pentru a începe.

 

Rac – Ai o anumită dispoziție și reținere temporară în ce privește comunicarea și a activitățile sociale, ca să obții toate răspunsurile de care ai nevoie. O oportunitate financiară îți este la îndemână. Vei avea stări subfebrile ca urmare a felului în care te-ai îmbrăcat, greșit sau neglijat accidental.

 

Leu – Unii îți întorc spatele atunci când nu mai ești viața petrecerii. Încercarea de a-i face pe alții fericiți ar putea avea drept rezultat mai multe datorii acolo unde ar trebui să existe mai puține. Îndeplinește-ți mai întâi propriile nevoi și apoi ajută-i pe alții. O idee pentru o afacere la domiciliu ar putea merita cercetată. Nu căuta să impui ceea ce simți tu altora.

 

Fecioară – Ești cunoscut pentru gesturile romantice foarte potrivite și în timp util și, prin urmare, poți lucra la ceva special, fie pentru cineva nou, fie pentru partenera ta. Întrucât ești adesea foarte fluid în modul de exprimare, ești capabil să scrii, să desenezi, să pictezi sau să faci diverse lucruri, ai o mie și una de modalități să-ți arați sentimentele.

 

Balanță – Astăzi este despre capacitatea ta de a te concentra asupra a ceea ce este cu adevărat important. Vrei să fii sălbatic și creativ, mai ales când vine vorba de familie, prieteni sau parteneri romantici. Gândirea clară și logică îți îmbunătățește intuiția și s-ar putea să poți folosi această abilitate nu doar cu venerabila/ul prieten, ci și pentru tine.

 

Scorpion – Discuții. Oamenii te ajută să avansezi, tind să restricționeze echipa care ar putea să vă ajute să faci ce dorești. Nu te teme. Nu este ceva personal. Acești oameni așteaptă până când vei ajunge mai departe, astfel încât să poată spune că te-au cunoscut cândva. Ai capacitatea de a-i motiva pe ceilalți. Dar poate să te și epuizeze dacă nu ai un regim de viață normal.

 

Săgetător – Caracterul tău iubitor va scoate la iveală tot ce este mai bun în cei din jurul tău. Compasiunea și dorința ta de a fi alături de ceilalți, aici și acum, le va înveseli viața celor în preajma cui ești. Pentru a te menține pe direcție sănătoasă și optimistă, analizează-te ori de câte ori ai ocazia și vezi de ce mai este nevoie pentru a te simți bine.

 

Capricorn – Trebuie să fie foarte plăcut din punct de vedere emoțional și să readucă în prim plan tot ce părea de domeniul Trecutului. Poezia, pasiunea și romanele de dragoste te atrag, în mod special, în acest moment. Este un moment minunat să te verifici prin sport, prin mișcare în aer liber și să vezi dacă poți crește nivelul stării de bine.

 

Vărsător – Ești încurajat să descoperi noi modalități de a întâlni oameni. Îți place să folosești cea mai recentă tehnologie, așa că descarcă cea mai tare aplicație de întâlniri și începe să cauți! Sau creează tu o aplicație! Va fii mai incitant! Alergările lungi oferă timp de concentrare pe probleme specifice și găsirea de soluții.

 

Pești – Aspectele afectează casele de comunicare și gândire, precum și pe cea relațională. Universul îți cere să devii mai matur în gândire și să fii prudent cum îți exprimi ideile. Când nu ești sigur ce simți, mai bine mușcă-ți limba. Majoritatea oamenilor se tem de „tăcerile tale incomode”. Rămâi cu picioarele pe pământ și nu te abate de la ce ți-ai propus.

Caz uluitor. Doi bărbați au folosit maimuțele pentru a fura banii unui avocat