Horoscop Minerva – 16 mai. Jupiter în Pești poate provoca aducerea la lumină a adevărurilor ascunse

Horoscop Minerva – 16 mai. Jupiter în Pești poate provoca aducerea la lumină a adevărurilor ascunse
Încep să iasă lucrurile la iveală. Jupiter în Pești poate provoca aducerea la lumină a adevărurilor ascunse. Din nou comunicarea pare să dea bătăi de cap nu doar guvernanților ci și celor de pe stradă.

Horoscop Minerva – 16 mai. Jupiter în Pești poate provoca aducerea la lumină a adevărurilor ascunse

Berbec – Nu te mai gândi la îndatoririle și responsabilitățile stresante. Acum este un moment în care emoțiile și ego-ul se conectează în armonie. Nu lăsa problemele altora să îți strice buna dispoziție. Este nevoie ca tu să îți lași conștient mintea și corpul, să se simtă în largul lor. Arta și muzica îți vor face plăcere. Răsfață-te cu lucrurile care te fac cu adevărat fericit.

 

Taur – Dacă te atrage cineva în visele tale, poate este un semn să îi oferi o șansă la viața reală. Acest aspect te încurajează să îți lași imaginația să se elibereze și să te răsfeți încălcând cu plăcere un tabu. Cu toate acestea, nu te pierde prea mult în vise și de uimire încât să uiți să trăiți momentul. Consolidează legăturile cu ceilalți și chiar dacă pentru unii ești puțin obraznic.

 

Gemeni – Nu vei greși dacă îți propui să îi oferi un tratament special unei persoane, la fel de speciale, din viața ta. În afară de situația ideală de a nu menționa nici măcar odată cele mai recente boli, poți face o rezervare undeva la munte pentru săptămâna care vine, poți găti o masă gustoasă sau pur și simplu vă puteți bucura că sunteți împreună.

 

Rac – Cineva te freacă într-un mod infernal. Probabil, această persoană nu intenționează să fie dură; el sau ea spun doar adevărul. Nu lăsa sensibilitatea excesivă a problemei să te împiedice să înțelegi clar ce se întâmplă. Trebuie să fii atent cu cuvintele tale sau s-ar putea să fii prins în propriul tău verbiaj. Ești tentat să manipulezi lucrurile într-un anumit fel.

 

Leu – Cere sfatul unui consilier financiar pentru a rezolva o situație aparent fără ieșire. Mizează și pe propriile instincte, nu doar pe sfaturile acestei persoane. Asigură-te că îți alegi consilierul foarte atent, și, în general, că poți anticipa sfaturile pe care le primești că te vor ghida în direcția corectă. Pune-ți finanțele pe drumul cel bun.

 

Fecioară – Comunicarea va fi mult îmbunătățită dacă ai păstra pentru tine ce gândești. O să vină momentul să te și exprimi. Încercă să te gândești la problemele de relație în timp ce alergi pe banda de alergare și te concentrezi pe ceea ce vrei să spui cuiva în timp ce faceți acest lucru. Adevărul își va găsi drum spre suprafață.

 

Balanță – S-ar putea să te ridici din pat cu o căzătură zdravănă, semn că există forțe care te împing din aproape orice direcție. S-ar putea să pară că ești foarte căutat, așa că fă tot posibilul pentru a-i liniști pe cei care au nevoie de atenția ta. Cheia este să nu te lași copleșit până la punctul în care nu mai poți funcționa deloc. Mergi în ritmul tău și vei avea succesul dorit.

 

Scorpion – Dacă te afli în mijlocul unei crize, nu te grăbi să iei o decizie. Te ajută să aștepți câteva zile până când totul se calmează. Timpul este excelent pentru planificare și pentru lucrul cu idei noi. S-ar putea să fii foarte entuziasmat de un proiect care pare sigur că va avea un profit bun. Caută un feedback înainte de a te bloca.

 

Săgetător – Concentrează-te pe îngrijirea de sine pentru a te face mai dezirabil pentru iubirea ta. Arată-te în cea mai bună lumină. Este un moment minunat pentru a face prima mișcare și pentru a-i spune iubitei/lui cum te simți. Fii romantic. Ar putea fi începutul unei relații frumoase. Și, în timp ce dragostea este în aer, la fel este și iertarea.

 

Capricorn – Ai șansa de a crea relația romantică dorită. Plutește un soi de magie în aer, care va spori cu siguranță orice parteneriat, indiferent dacă este nou format sau unul vechi. Folosește această ocazie pentru a vă acorda reciproc dorințele. Dacă aceasta implică pregătirea unei cine mai deosebite, atunci merită să o faci.

 

Vărsător – În același timp ești acordat și sensibil la emoțiile altor persoane. Comunicarea cu ceilalți merge extrem de bine, datorită acestor factori. Cauți pe cineva care are unele informații despre un gadget tehnic despre care nu știi nimic. A petrece orele căutând prin manualul de instrucțiuni, va fi o pierdere de timp.

 

Pești – Preocuparea ta pentru ceilalți te apropie din ce în ce mai mult de sentimentul că ai nevoie de același tip de îngrijorare și pentru tine. Poate însemna și să te rănești de câteva ori înainte să afli că stabilirea limitelor este bună și pentru tine. Nu uita că băutul apei și a altor lichide este esențial pentru menținerea unei circulații sanguine sănătoase.

O lume într-un timbru. Istoria mai puțin cunoscută a filateliei și prețurile colosale cu care se vând mărcile

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre