Horoscop Minerva – 19 mai. Pentru Pești e ziua în care încep câștigurile

Horoscop Minerva – 19 mai. Pentru Pești e ziua în care încep câștigurile
Ca-ntotdeauna se mai găsește un Gică contra. Lumea trăiește cu spaima Covid-ului. Deși e liber la mască pe stradă, nu renunță la măști. Vremea capricioasă continuă să dea bătăi de cap. Incendiile, accidentele și inundațiile sunt prezente.

Horoscop Minerva – 19 mai. Pentru Pești e ziua în care încep câștigurile

Berbec – Ar fi bine ca luni să stai lângă telefon. Și dacă nu ești la telefon, așteaptă-te să primești și să scrii mailuri. Ești în centrul tuturor comunicărilor încă de la începutul zilei. Tu ești creierul. Vei avea destul obstacole cu care să te confrunți, dar te vei putea concentra din nou pe muncă. Posibil să ți se ofere o promovare indiferent dacă lucrezi la birou sau de acasă.

 

Taur – Nu pierde din vedere obiectivele financiare care le ai. În a doua parte a zilei este posibil să ai o oportunitate de muncă într-o instituție mai mare, gen agenție guvernamentală, unde salariul ar putea fi un pic mai mare. Examinează contractele și fă achizițiile pentru birou cu grijă pentru a evita deciziile pe care le-ai putea regreta.

 

Gemeni – Îți pot da bătăi de cap, bolile de sezon și problemele legate de sistemul digestiv Abțineți-vă de la a vă răsfăța cu mâncăruri picante și grase. De asemenea, atenție cum conduceți deoarece există o posibilitate distinctă de a fi răniți destul de grav. Condu cu calm și preventiv. Mergi la sală dacă este posibil dacă nu găsește acasă un colțișor în care să faci puțină gimnastică.

 

Rac – S-ar putea ca cineva să-ți pună pe birou un contract și să-ți ceară să arunci o privire peste el. Îți este destul de greu să acorzi atenție elementelor de bază însă. Vei fi mai liniștit și mai motivat mâine. Cineva va răspunde foarte bine la ceva ce propui și te va face să-ți dai seama cât de mult contează opiniile tale în cadrul biroului.

 

Leu – Nu lăsa ca o dispută referitoare la responsabilitate, la sfârșitul zilei să pară altceva decât o supărare trecătoare. Orice ai face, nu-l lăsa să-ți strice seara. Dacă simți că poți ceva contructiv continuând să studiezi, înscrie-te la un curs online pentru a-ți perfecționa un talent.  Transformarea carierei este posibilă numai dacă ești dispus să riști.

 

Fecioară – Te atrag profesiile bancare. Unii au obiective concurente pentru tine, provocându-ți o anumită frustrare. Fii direct, fii sincer și fii gata să faci compromisuri. Amintește-ți că lucrul în echipă este cel mai bun mod de a garanta succesul. Și profesional și financiar. Nu uita că nimeni nu poate face totul singur. O mână întinsă este întotdeauna bine primită.

 

Balanță – Astăzi, influențele planetare nu par favorabile în ce privește sănătatea și condiția fizică. Posibile probleme care țin de răceli. Deoarece Marte se mișcă prin Rac, ai predispoziție spre accidente prin căderea de la înălțime, deci atenție cei care lucrați în construcții mai ales! Plimbarea sau înotul, te vor ajuta să te menți în formă.

 

Scorpion – Păstrarea unei vieți sentimentale constante poate fi singura problemă acum. S-ar putea să nu obți ce dorești spre sfârșitul săptămânii și ar putea să vă facă puțin confuz. Așteaptă până când ideea pe care o ai în minte poate fi tradusă în realitate.Este o zi excelentă pentru întocmirea listelor de priorități și pentru elaborarea de planuri concrete.

 

Săgetător – O pierdere financiară bruscă sau o detașare vis-a-vis de un anumit subiect îți poate provoca stres și confuzie. Din punct de vedere financiar, îți ies în cale niște venituri brute neîncasate de foarte mult timp. Discută cu un agent sau expert financiar despre cum să investești mai bine acești bani. Lasă riscurile asumate pe altă dată.

 

Capricorn – Așteaptă-te la noi oportunități, așa că pregătește-te fizic și mental pentru a profita la maximum de ele. Consumul exagerat de fast food și alimente picante vor provoca cu siguranță probleme legate de sistemul digestiv. Problemele de reflux gastric și arsuri la gura stomacului vor fi la ordinea zilei. Include în dietă cereale integrale și legume bogate în fibre.

 

Vărsător – Lucrurile de la birou ar putea necesita o schimbare și tu ești persoana care poate să o facă. Nu o iei razna, dacă la asta te gândești, dar aplică-ți energia creativă pentru a explora soluții imaginative la cele mai persistente probleme legate de afaceri. Este vorba despre noi începuturi. S-ar putea să prezinți un nou plan, într-un cadru formal.

 

Pești – Concentrează-te pe nevoile practice pentru a-ți mări capacitatea de a gândi logic. Ia-ți timp pentru a petrece în aer liber și într-un cadru liniștit ca să ușurezi stresul și să regăsești sentimentul de calm interior. Pregătește-te pentru câștiguri pe toate fronturile săptămâna aceasta. Ai la dispoziție o mulțime de resurse interne.

Naomi Campbell e cea mai fericită. Și-a împlinit marele vis, la 50 de ani

Recomandarile noastre