Horoscop Minerva – 2 aprilie. Protestele continuă, sub diverse forme. Atenție la sursele de Foc!

Horoscop Minerva – 2 aprilie. Protestele continuă, sub diverse forme. Atenție la sursele de Foc!
Am putea primi o veste bună legată de numărul de îmbolnăviri. Pe de altă parte, populația este scindată, unii cred, unii nu cred în virus.

Posibil ca președintele să ceară explicații Guvernului pentru ceea ce se întmplă. Nu de alta dar  protestele continuă, sub diverse forme. Atenție la sursele de Foc!

Horoscop Minerva – 2 aprilie. Protestele continuă, sub diverse forme. Atenție la sursele de Foc!

Berbec – O zi cu plată suplimentară datorită eforturilor pe care le-ai depus în ultima vreme. Ar putea fi plata unor acțiuni de marketing, a unui proiect de social media sau de tehnologie la care ai lucrat. Veștile bune, vin de la o folosire bună a acestui aspect: contabilitatea. Faci calculul a cheltuielilor, organizezi bugetul și strângi informațiile de are ai nevoie pentru plata impozitelor.

 

Taur – Probabil grămada de dosare în lucru, de pe birou, este mai înaltă decât ai crede. Încearcă să le rezolvi. Această energie ajută la crearea de sisteme care să îți eficientizeze munca. Sistemele de fișiere organizate sunt cele mai bune acum. Ți-ai putea surprinde șeful. Persoanele vârstnice să o ia mai ușor cu alimentele grase și să se mulțumească cu mese ușoare și supe.

 

Gemeni – E timpul să gândești la nivel macro. Poate exista o oarecare confuzie pe frontul carierei. Este posibil să fii nehotărât cu privire la anumite decizii pe care trebuie să le iei. Cei angajați în sectorul bancar vor vedea o creștere a veniturilor, care le va ușura dificultățile financiare, dacă au vreunele. În schimb, nu este un moment bun pentru a solicita împrumuturi.

 

Rac – Ia cea mai grea parte a proiectului la care lucrezi și dă-i drumul. Ambițiile și obiectivele sunt accesibile, iar destinația apropiată. Cu toate acestea, luarea deciziilor pripite nu te ajută. Nici profesional, nici financiar. Dacă vrei să cumperi un teren sau o casă, începe prospecțiunile. Cu toate acestea, trebuie să te asiguri că nu cheltui imprudent.

 

Leu – La fel ca un prospector care găsește un filon de aur, acțiunile tale ar putea duce la așezarea lucrurilor acolo unde le este locul. S-ar putea să discuți despre schimbări la locul de muncă. Este posibil să ți se propună un parteneriat. Te va ajuta să îți pui pe picioare mica afacere pe care o vrei. Ai tendința de a mânca repede și mult.

 

Fecioară – Productivitatea este eficientă. Ai putea parcurge toate procesele și sistemele pentru a ușura lucrurile și a simplifica totul. Poți afla ce sarcini ar putea fi automatizate sau delegate și să economisești timp în fiecare zi. Încearcă să ții sub control cheltuielile, deoarece acest lucru poate crea un obstacol financiar în ce privește economiile tale.

 

Balanță – Poți schimba direcția și să te deplasezi într-o nouă direcție. Pe măsură ce faci acest lucru, resursele de care aveți nevoie – bani, cunoștințe, sprijin – devin disponibile. Dar numai atunci când acționezi spiritual. Include deci, rugăciunea, meditația și afirmațiile în acțiunile tale și vei reuși. Te simți mult mai bine după o boală recentă. Urmează sfaturile medicului.

 

Scorpion – Astăzi, este ușor să te îndrăgostești sau, mai rău, să faci compromisuri cu privire la ceva cu adevărat important pentru tine. Evită să iei decizii mari. Ziua se va dovedi destul de plină de evenimente, deoarece există șanse de câștiguri, dar și de…pierderi. Evită pe cât posibil, să sari cu bani pentru orice investiții. Tu nu prea ai probleme de sănătate!

 

Săgetător – Concentrează-te pe claritate atunci când comunici cu ceilalți. Ia în considerare actualizarea site-ului tău cu declarația de intenție. Actualizează-ți CV-ul pentru a obține locul de muncă dorit și scrie scrisoarea care să explice de ce ești candidatul perfect. Există șanse să câștigi din investiții din afara orașului de reședință sau să câștigi o licitație.

 

Capricorn – Astăzi nu este o zi bună pentru a estima cât de mult te costă lucrul dorit. Dacă ai în vedere o achiziție importantă, cum ar fi un computer pentru lucru sau pentru jocuri, ai putea să nu te gândești la întreținere, asigurare sau alte taxe ascunse. Cei care au solicitat împrumuturi pentru locuințe sau de nevoi personale, le vor fi aprobate.

 

Vărsător – Prin acțiuni responsabile și autodisciplină, tot ceea ce îți dorești este realizabil, inclusiv securitate financiară, o relație bună sau o carieră împlinită. Este o muncă susținută și astăzi. Deci, în timp ce faci curățenie, cu simț de respundere, în bucătărie, ești atent și la banii care îți intră în cont. Taie lucrurile neplăcute de pe lista săptămânală de sarcini și fă-le astăzi.

 

Pești – O parte din atenția ta se învârte în jurul unei case. Asta nu înseamnă neapărat că trebuie să fii într-o anumită casă sau cu anumite persoane, în schimb, este bine să definești ce înseamnă acasă pentru tine. Nu te mira dacă te tulbură unele reacții alergice. Există șanse ca o rinită să nu îți dea pace. Ar fi prudent să nu o neglijezi și să găsești un tratament imediat.

Cel mai mare salariu din marea Britanie, din toate timpurile. Nu e al Reginei, iar suma e uluitoare