Horoscop Minerva – 20 februarie. Săgetătorii, fie au un început financiar bun, fie au un angajament sentimental

Horoscop Minerva – 20 februarie. Săgetătorii, fie au un început financiar bun, fie au un angajament sentimental
Disputele par că se mută în familie. Gelozie, certuri, trântit de uși. Atenție la intuiție! De asemenea, cei care aveți probleme cu fierea, cu digestia, în general, nu cumva să ajungeți la spital în regim de urgență.

Este sâmbătă și spiritele din nou se agită. De astă dată cei tineri reacționează. Este ca și cum se trezesc după un duș rece.

Horoscop Minerva – 20 februarie. Săgetătorii, fie au un început financiar bun, fie au un angajament sentimental

Berbec – Este momentul pentru a face bilanț și a te gândi la familie și la planurile de viitor. S-ar putea să fii înclinat să petreci mai mult timp cu cei apropiați și să savurezi ocazia de a te răsfăța și de a te îngriji de tine. Evită deciziile majore, deoarece ai putea fi mai emoțional decât de obicei. Cel mai bine este să aștepți câteva zile până când ești mai liniștit.

 

Taur – Neptun atenționează că toate plutesc în ceață. Cu toate acestea, ca un semn care dorește securitate emoțională, ești mulțumit dacă le iei pe rând. Cheia fericirii sentimentale stă tocmai în capacitatea ta de a avea răbdare să aștepți. Nu poți face nimic pentru a schimba lucrurile, dar cel puțin ți-ai învățat lecția.

 

Gemeni – Ești împins într-o fază de evoluție profundă a unei relații intime și a situației financiare. Nu poți câștiga doar financiar, ci și aprofundezi ideea de intimitate, securitate emoțională și relațiile benefice reciproce, care merită greutatea lor în aur. Destinul este în joc, dar trebuie să fii dispus să lucrezi pentru a atinge confortul maxim.

 

Rac – În ultimul an, a existat o defalcare a anumitor relații și contacte care te-ai așteptat să dureze o viață. Dacă ai ignorat fisurile, acum nu o mai poți face astfel că aceasta este o șansă pentru privirea și o reflecția onestă. Acest lucru este, de asemenea, un nou început pentru relațiile tale și o șansă de a lăsa trecutul în urmă.

 

Leu – Există noi aplicații, gadgeturi și dispozitive romantice pe Internet despre care probabil nu știi că există. Fă niște cercetări. Flirtul se va reduce la zero dacă culegerea de informații este mai eficientă. Rezistă la îndemnul de a transforma o întâlnire într-un interviu. Există o modalitate mai bună de a obține informații despre cineva care te interesează.

 

Fecioară – Ai în vedere un obiectiv specific și ești hotărât să afli mai multe despre cineva care te place cu adevărat. Alegerea cuvintelor potrivite face toată diferența atunci când încerci să obții informațiile dorite. Este important să vorbești despre realizările din această lună. Lasă-i și pe alții să știe cât contribui la asta.

 

Balanță – Continui să mergi mai departe, ceea ce ar putea atrage o promovare. Este foarte important să fii atent și să te ferești de greșeli la locul de muncă, deoarece acest lucru poate împiedica progresul. Dacă lucrezi în domeniul didactic, este un moment excelent și te vei descurca excelent.

 

Scorpion – Ai o șansă de a vedea lucurile într-o lumină nouă și de a descoperi oportunitatea care ar fi putut părea îngrozitoare sau fără speranță. Joci destul de bine jocul acela cu „greu de obținut”. Îți place să folosești insinuările pentru a obține ce vrei, dar rare ori ești impresionat de cineva atunci când încearcă să-ți returneze o favoare.

 

Săgetător – Se face lumină asupra unei situații financiare sau a unui angajament sentimental, emoțional. În situația în care simți că ai atins pragul cel mai de jos, este o șansă de a săpa mai adânc dincolo de suprafață. Marchează un început cu totul nou într-o situație financiară. La fel pentru angajamentele emoționale, oferindu-ți un teren pe care să acționezi.

 

Capricorn – Astăzi te îndepărtezi, în mod conștient, de trecut. Sunt condiționări care vizează întruchipări, integrări și sapi mai adânc pentru a descoperi tot ceea ce ai devenit. De fapt, asiști la o renaștere profundă și un nou ciclu personal. Poți păși cu adevărat în noua viață și în tot ceea ce te-ai născut să fii. Este bine să-ți verbalizezi nevoile și dorințele.

 

Vărsător – Vei avea nevoie de timp, răbdare și, mai ales, de credință. Dar ești convins că orice ai visat, universul ți-a oferit totul, la scară mai mare. Aș zice însă, că uneori este o mișcare inutilă, pentru că dragostea este imprevizibilă. Încercarea de a aplica logica la sentimente nu are întotdeauna sens, este doar un fix de-al tău.

 

Pești – Cercul social se extinde, aducând conexiuni și oportunități care îți pot extinde mult Cunoașterea și lumea. Dar mai întâi va trebuie să eliberezi conștient lucrurile pe care le-ai depășit și evită să te compari cu ceilalți sau cu standardele de succes ale societății. Abia atunci îți poți deschide inima cu adevărat către viitor.