Horoscop Minerva – 24 aprilie. Diana Șoșoacă ar putea avea probleme serioase

Horoscop Minerva – 24 aprilie. Diana Șoșoacă ar putea avea probleme serioase
Dacă se face o statistică a bolnavilor de Covid, vom vedea că majoritatea sunt femei. Pe de altă parte, femeile din politică se confruntă cu neîncrederea.

Există o luptă nevăzută între femeile și bărbații din comisiile parlamentare, ca și cum ideile acestora nu sunt luate în seamă. Diana Șoșoacă ar putea avea probleme serioase.

Horoscop Minerva – 24 aprilie. Diana Șoșoacă ar putea avea probleme serioase

Berbec – Dacă ai probleme cu motivarea, gândește-te doar la modul în care ceea ce faci acum îți va aduce beneficii în viitor. Oamenii iau lucrurile mult mai în serios decât crezi, așa că fii atent cu cine glumești. Simțul umorului poate fi interpretat greșit în sens negativ. Respectă ceea ce este și încearcă să faci pe cât posibil lucrurile a la carte.

 

Taur – Energia este bună dacă ești în căutarea unui loc de muncă, pentru stabilirea unor obiective specifice sau încercarea de a-ți rentabiliza resursele financiare. În orice zonă ești, caută modalități de a economisi pentru eventuale situații de urgență. Consumul de produse proaspete și bio sunt unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru sănătatea ta.

 

Gemeni – Energia ar putea fi provocatoare. S-ar putea să simți că trebuie să faci mai mult decât faci. Fii precaut în a promite mai mult decât poți oferi. Această perioadă poate aduce o situație emoțională deosebit de încărcată. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, vei găsi unul. Astrele sugerează că ai putea avea ocazia să obții câștiguri financiare în sectorul turistic.

 

Rac – Profită de orice oportunități care apar astăzi, deoarece dorința de a-ți asuma riscuri calculate ar putea duce la efecte adverse, adică să nu faci mare lucru. Instabilitatea de pe piața de acțiuni te poate îngrijora. Nu este momentul potrivit pentru a face investiții noi sau riscante. Ține punga strânsă dacă este vorba despre cheltuieli.

 

Leu – S-ar putea să experimentezi, în continuare, urcușuri și coborâșuri pe frontul financiar. Un chef recent este responsabil de tulburările digestive care pur și simplu refuză să dispară de la sine. Nu ar fi trebuit să mănânci atât de mult și să le și amesteci. Mergi la medic, probabil ai declanșat o gastrită, fă ce-ți spune el și îți vei reveni curând.

 

Fecioară – Ziua sprijină luarea de măsuri pentru a-ți îmbunătăți situația. Este un moment bun pentru căutarea de muncă și stabilirea de contacte utile, în general. Proiectele de colaborare sunt cele mai bune. Provocarea este de a găsi aplicații inovatoare pentru resursele stabilite. Aș sugera să nu împrumuți sume mari de bani altora, în ideea că ve câștiga!

 

Balanță – Simți nevoia să deprinzi arta meditației sau cel puțin cea a respirației profunde, adică tehnici calmante. Te vor ajuta să îți liniștești mintea, care a fost puțin agitată în ultima vreme. Fă-ți timp pentru a te concentra asupra respirației și a te recentra, vei descoperi că se îmbunătățește starea de spirit. Durerile musculre vor dispare și te vei simți mai bine.

 

Scorpion – Nu aș spune că te confrunți cu probleme majore de sănătate dar vei găsi, în sfârșit, un remediu pentru balonare. Trebuie să oprești obiceiurile alimentare nesănătoase. Fă ceva creativ, rămâi activ mental. Mișcarea în aer liber și consumul de alimente sănătoase fac o diferență uriașă, atât în aspectul fizic cât și în sănătatea ta.

 

Săgetător – Săptămâna aceasta poți pierde bani sau obiecte de valoare. Păstrează-le în siguranță și departe de ochii curioșilor. Nu fi neglijent.Dacă ai au datorii de ceva timp le pot achita ca urmarea a unei creșteri bruște a veniturilor. Este un moment bun pentru a analiza și alte opțiuni de investiții. Turismul începe să se desțelenească.

 

Capricorn – Fă-ți timp pentru a-ți reorganiza spațiul de lucru. Te va ajuta să simți că ai controlul. Perioada este ideală pentru orice mare deschidere sau eveniment promoțional. Este deosebit de important să nu fii în centrul vreunui conflict cu un coleg sau un client. Fii persoana mai bună, chiar dacă viața nu este întotdeauna corectă.

 

Vărsător – Constatarea că ai mari cheltuieli financiare s-ar putea resimți oarecum greoaie o vreme, dar cheltuielile sunt necesare și nu pot fi evitate. Mai bine, prioritizează totul. Doar asigură-te că faci alegeri bune și că folosești banii eficient ca să navighezi în această perioadă. Unele cheltuieli medicale nu pot fi evitate.

 

Pești – Și la tine astăzi este vorba despre o planificare atentă și de a ține în frâu cheltuielile, astfel încât să te menții în limita bugetului. O leziune gravă la nivelul picioarelor cere mult timp pentru a se vindeca! Dacă te confrunți cu probleme de tensiune arterială trebuie să aibă grijă și să respecte toate restricțiile alimentare.

Paula Seling a făcut show pentru bolnavii de Covid din Spitalul Piatra Neamț. FOTO